Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Magic Life Kalawy Club Hotel ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 961x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsme byli poprvé,takže nemohu srovnávat, nicméně přijeli jsme nadšení,spokojení,ale nemocní.....

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pokoje pěkné,denně uklizené,vyměněné ručníky,doplněný bar o vody,colu a fantu, párkrát jsme měli i různé zvířata a květiny z ručníků a to podotýkám,že jsem bakšiš nechala asi jen 3x

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Luxusní,pokaždé nové jídla,až mě to kolikrát mrzelo,že se něco ,co mi zachutnalo, neopakovalo....jídlo připravují přímo před vámi na pánvích,grilu,některá jídla hodně ostrá,ale určitě si každý vybere.Pokud srovnám s 5+ hotelem v Turecku,tak tady méně sladkého a kromě snídaně, nebyla možnost "natankovat" si sám pití a muselo se čekat s objednávkou na číšníky, kteří někdy nestíhali, nebo se věnovali hostům,kteří dali něco do kapsy...takže jsme občas museli na pití čekat.Ale není to žádná tragédie,ve většině případech jsme byli obslouženi krátce po usednutí. Na baru spousta úžasných koktejlů, já teda ujížděla na těch dětských,které byly luxusní :-) Možná jedna malá výtka...na můj vkus málo ovoce, čekala jsem toho více.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Plno animačních programů (nám se ale zrovna měnila delegátka,takže slibované české animační programy nebyly-nevadilo nám,v těch vedrech jsem byla ráda za lehátko a knížku :-) ) , cvičení,kola,spining,skákací boty,nordic walking,potápění,kánoe,windsurfing atd.atd. Na personál si stěžovat nemůžu, byli ochotní i bez bakšiše, ale člověk s tím musí počítat, když jede do takovéto země,je to jejich mentalita,navíc takto ukazujete,že jste s jejich službami spokojeni...ale jak jsem psala,rozhodně jsme jim pořád neplatili a přesto jsem vždy byla u barů obsloužena,měli jsem uklizeno atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Krásná zahrada,čisté bazény,super laguna...často nám foukal vítr,takže byly velké vlny a díky laguně se mohlo bez problémů koupat, což byla výhoda pro děti,které jsem mohla bez obav pouštět do moře, dokonce byly i rybičky (akorát ne barevné,ty až u mola).Perfektní bylo právě molo,ze kterého můžete pozorovat ryby a pak se i potápět...mají tam několik schůdků...akorát to není moc na koupání, u mola je hned velký korálový útes,takže plno potápěčů, ale nám nevadilo, přes den jsme byli u moře v laguně a v 17h, až odešli potápěči,chodili šnorchlovat v klidu na molo...a stálo to za to, barevné rybky,rejnoci,murény,perutýni...viděli jsme poprvé,takže jsme byli unešení. Jinak v okolí hotelu není nic,jen poušť,takže jediné nákupní možnosti jsou v obchůdcích přímo v hotelu,ale tam byli celkem dost drazí,lepší je pak počkat na letiště,což je jedna velká tržnice :-)

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Byli jsme opravdu spokojeni, jediné mínus byl hned první den,kdy nám na recepci bylo sděleno,že máme objednaný přes CK malý pokoj,že se tam nevlezeme a byl nám nabídnut větší,samozřejmě za peníze.Jako nováček v této zemi,jsem z toho byla vedle,takže jsem chtěla večer řešit s delegátem a ejhle,recepční údajně zavolal manažerovi a větší pokoj jsme dostali zadarmo (nakonec jsem nechávala 10d.)...jak jsem pak zjistila,vešli bychom se i do toho údajně malého pokoje,vše mělo jen účel dostat z nás peníze...jinak tam ale nebyly nějaké lepší nebo horší pokoje,spíš šlo o to,že jde o opravdu velký areál,takže ubytování kolem 20 bylo dál od restaurace,moře,bazénů,ale opravdu žádná hrůza,aspoň se člověk prošel v krásné zahradě, navíc my měli děti a náš pokoj byl aspoň blízko bazénu s tobogány.Jinak není pravda,že v hotelu nejsou rusové, jsou a je jich tam dost,ale klientela je převážně německá,bylo tam i pár muslimů,možná rodiny zaměstnanců,jejichž děti se občas chovaly,jakoby jim hotel patřil,ale to jen tak na okraj,opět jsme v tom neviděli žádný problém,jsou to jen děti.Ke konci dovolené jsem dostala angínu,což mi pobyt trošku ztrpčilo,ale dalo se to čekat, pár dní jsme chytly velké vedra (ve stínu 46st.) ,takže doporučuji vézt s sebou nějaké antibiotika.,mě to zachránilo :-) .Co se týče faraóna,tak i ten byl,ale naštěstí žádné křeče,jen jsme občas museli krapet chvatně navštívit onu místnůstku :-) Ptali jsme se a prý led dělají z balené vody,i ovoce umývají balenou vodou.V hotelu je i lékárna,cenu Antinalu neznám,my měli s sebou český Ercefuryl,ale nebyla ho potřeba, prý ale dokáže Antinal nahradit. Obě naše děti bez problémů a to do sebe cpaly paté přes deváté :-) Hotel ale mohu a ráda všem doporučím,opravdu se nám tam líbilo a to moře prostě úžasné...příště možná zvolíme jinou oblast,kvůli šnorchlování,ale věřím,že i tam se časem rádi vrátíme

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání