Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 627x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem v Egyptě poprvé a tak jsem moc nevěděla, co od pobytu čekat. Hodně lidí mi řikalo, že má střevní potíže a že je špatná voda a je to všude špinavé... ale v této lokalitě bylo vše naprosto v pořádku. Veškerý personál byl milý a příjemný. Nikoho jsem tam neviděla naštvaného nebo nepříjemného. Jediné, co mi vadilo, bylo to, že jsme v hotelu byli samí češi a slováci.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Přijeli jsme ve 2 ráno a hned jsme dostali přidělený dvojlůžkový pokoj. S pokojem jsme byli velmi spokojeni. Žádný veliký luxus, ale to na dovolené nepotřebuji, když jsem na pokoji pouze v noci a po obědě. Jak koupelna, tak i samotný pokoj byl čistý a uklizený. Klimatizaci trvalo dlouho než se pořádně rozjela, ale to se dalo přežít, pořád bylo v pokoji příjemněji než venku. Měli jsme výhled z části na moře a z části na bazén, takže ideální. Vadilo mi snad jen to, že nám minibar byl cítit po nějakém aromatickém sýru! Ale jinak veliká spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava se sice každý den opakovala, ale bylo toho hodně na výběr, takže se dalo každý den nandat na talíř něco jiného. Střídalo se ovoce-banány, meloun-žlutý i červený a pomeranče. Byl veliký výběr zeleniny, masa i příloh. Ke každému jídlu byly i malé dezertíky-ty mi chutnaly asi nejvíce! K jídlu si můžete nechat donést nebo si dojít pro jakékoliv pití. Ráno dělali i čerstvé palačinky a omelety na přání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Animační programy byly přes den trochu slabší, stále se opakovalo to stejné-ranní protažení, aquagym- jen toto bylo za dopoledne, pak odpoledne následovala aquazumba nebo stepaerobic a volleyball. Pokud se nikdo na tyto programy nepřihlásil, tak měli animátoři volno a nemuseli nic dělat, pouze si povídali s hosty nebo hráli hudbu. Večer pak byl vždy showtime. Showtime program byl rozhodně lepší a nápaditější, každý večer něco jiného. Každý večer byla také diskotéka v přízemí, dj hrál docela staré a moc neznámé nebo egyptské písničky, takže hudba nic moc. Jinak byli animátoři velmi milí, hodní a přátelští. V hotelu je k dispozici fitness, tenis, bedbinton, pingpong a masáže.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž a moře jsou naprosto dokonalé. Pláž je asi 10 metrů od hotelu. Na pláži chodí personál a shání lidem lehátka, pokud přijdou pozdě a už nejsou žádná volná. Vstup do moře je super, Pro neplavce naprosto vyhovující, asi tak 150metrů je voda stále po stehna. Voda je průhledná, není kalná a jsou krásně vidět korály a rybičky.

Na pláži také chodí většinou otravní nabízeči všeho možného, ale když jim dáte důrazně najevo, že nemáte o nic zájem, tak už za vámi chodit nebudou. Také na pláži hraje hudba a můžete si popovídat s animátorama. Je tam velmi milá a příjemná atmosféra.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu je prostě jako v Egyptě. V hotelu je čisto, ale jen vykouknete z okna na chodbě, je tam špína a polorozpadlé domy. Před hotelem bylo ale čisto. Nakoupit si můžete skoro všechno v obchodě v hotelu, mají opravdu od všeho něco. Prostě taková malá samoobsluha. Mají to tam i levné, takže jsem ani neměla potřebu jen do Hurgády na nákupy do města. Nabídek na výlety je opravdu mnoho, jak na moře a potápění, tak i na výlet do města a na vyjížďku na velbloudovi nebo koních.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem z hotelu mám velmi dobrý. Ze začátku mi přišlo, že jsou špinavé skleničky, ale pak jsme si na to zvykli a nebylo to tak strašné. Vadilo mi ale, že byla wifi za poplatek. Ale tak aspoň si člověk bez internetu opravdu pořádně odpočinul. Klidně bych do tohoto hotelu jela hned znovu. Byla jsem spokojená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání