Napsat recenzi

Skvělé

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 739x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Pobytu v tomto hotelu jsem se velmi bála díky recenzi kterou jsem si zde četla chvíli před odjezdem. Hned po příjezdu jsem ale byla příjemně překvapená. Ubytováni jsme byli do pěti minut s nádherným pokojem s výhledem na moře. Personál velmi milý a pracovitý. Prostředí příjemné a moře úžasné. Jediný problém nám dělala strava, která byla stále stejná.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj v dobrém stavu. Plně funkční klimatizace, TV a trezor. Nádherný výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava pořád stejná. Rýže, hovězí, kuře a těstoviny. Jediné mínus na tomto hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Animační programy se opakují, animátoři se příliš nesnaží přimět k účasti. Noční show jsou pěkné a zábavné. Pokud však přijde málo lidí, show se nekoná.

Hotel má plně vybavené a klimatizované fitko. Byla jsem mile překvapena.

Bazény jsou čisté s různými hloubkovými rozdíly.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře je dokonalé. Pozvolný vstup asi 250metrů pouze po kolena, v období úplňku po kotníky. Je čisté, písek jemný.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu je pouze poušť, ale čisto. 10 minut od hotelu se nachází několik obchůdků a kavárna s Wifi zdarma.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Byli jsme zde moc spokojeni a těšíme se na další návštěvu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: dovolená - 27. 6. 2014 15:22

Dobrý den, letíme s přítelem 2.7.-12.7.2014, tak jsem ráda, za Vaši recenzi. Doufám, že se nám také bude líbit. :-) Zeptám se, měli jste dolary nebo eura a jak je to s internetem na hotelu? Děkuji reagovat

Marie: Re: dovolená - 29. 6. 2014 16:52

Dobrý den, v hotelu můžete platit eury ale v okolí hotelu uvítají spíše dolary nebo Egyptské libry :-) Výlety od CK můžete platit buď v dolarech nebo v eurech to záleží na vaší volbě :) Na hotelové recepci není problém peníze vyměnit. Internet na hotelu je docela drahý, 100KČ/půl hodiny. 15minut cesty od hotelu je ale kavárna Jasmin, kde mají internet zdarma. Přeji příjemnou dovolenou. reagovat

Jana: Re: Re: dovolená - 30. 6. 2014 8:49

Děkuji a ještě se zeptám, jestli vyžadují na večeři dlouhé kalhoty od mužů a od žen delší rukáv a sukně pod kolena? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání