Napsat recenzi

Sem už fakt ne

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 206x
Recenze se líbila: 210 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu švábi, jídlo strašlivě hnusný, všichni jsme odjeli s vyrážkou. Poživatelný teplý jídlo je akorát rýže a sem tam maso (beztak ho budete jíst i zejtra a pozejtra - jako všechno ostatní) - i když chuť je teda děsivá. Místo oběda si jděte dát radši snack do baru na pláži. Pokoj si zaplatíte rodinný pro 4 lidi, ale zkouší kejkle, šoupnou vás do dvoulůžáku a místo přistýlky vám přitáhnou spartakiádní lehátko slátaný izolepou, takže se dohadujete dál o tom, co měl bejt standard. Že tam všude hulákaj místní a v klidu vám vlezou na lehátko /ručník/ v mokrejch hadrech je jim jaksi jedno. Ráno po příjezdu je všechno špinavý - stoly umatlaný, skla zašmudlaný. V půlce pobytu začalo nepříjemně foukat, takže po opuštění bazénu drkotáte zubama. Autobusem na letiště ráno hodinu a půl cesty. No tohle fakt už ne :D

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Všechno pobitý, zásuvky nefungujou. Televize taky ne - vezměte si flashku a nějakej film pro všechny případy. V koupelně větrák skoro padá na hlavu :D o švábech na chodbě už jsem psala vejš - ráno to člověka dost vyděsí. Sousedi našli zase mrtvou myš v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Horší hotel na jídlo jsem ještě nezažila. Aspoň ty otravný vrány, který pořád krákaj, to tam žerou :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

personál je dobrej akorát co se týče roznášky, úklid taky dobrý - kuchaře jsme přejmenovali na bílou smrt :D recepční je hrozně "příjemnej", když se začnete dožadovat toho, co jste si původně zaplatili

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře - víc vody, než v Marsa Alam (v Marsa přes den po kotníky, v Safaze cca ke kolenům - až k bojkám. Ovšem samá medůza a akorát jedna želva. Jinak za náš pobyt asi 6 dětí s rozřízlou nohou, nebo šlápnutím na ježka. Rybky nečekejte. Molo není. Na pláži jinak dost lehátek, dva velbloudi, dva koně. Pro milovníky kite boardingu ideální počasí - pořád fouká. Moře klasika teplý

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Docela dobrý. Taková Egyptská klasika

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vzhledem k tomu, že nám pobyt znepříjemnilo jídlo (sice nebylo nikomu špatně z otravy, ale zato z hladu), pokoj malej pro 4, nevyhovující počet lůžek, vyrážka ze špinavých plážových ručníků, švábi a neustále hluční místní, kterých byla tak polovina hotelu, už do Egypta nepoletíme. Hotel je vhodný pro místní. Určitě ne pro Evropana. Bankomat je prý kousek - ve 40 stupních jdete cca 3,5 km úplně do řiti po silnici do vybydlené oblasti - no to fakt nechceš. :D Nejvíc vtipný je na konci pobytu dotazník spokojenosti. :D

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 83 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání