Napsat recenzi

Realita byla jiná

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 087x
Recenze se líbila: 579 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel sám o sobě špinavý nebyl, pláž byla nádherná, moře, korály neskutečné. Takhle to byla dokonalá dovolená, ale vše se změní, když dostanete špinavé nádobí, nedostanete příbor... Před odletem jsem se smála jedné hodně špatné recenzi, ale musím dát jen za pravdu!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl slušný, když jsme si pokecali s uklízeči řekli nám sami, že raději než nějakej bakšiš tak ať jim tam necháme pití. Pokoj jsme měli vždy uklizený, ručníky vyměněné, věci poskládané i prach utřený. Dokonce z dek nám dělali zvířátka.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Co mě nejvíce vytočilo byla voda. Speciálně jsem se byla na pobočce cestovky ptát jestli budeme mít balenou vodu - odpověď byla, že ano. Realita byla jiná. A aby 9/10 lidí mělo střevní potíže, když jsme se všemu vyhýbali (zmrzlina,voda, led,..) tak je to hodně divné. Byli jsme zvyklí se přizpůsobovat se místním kulturám, ale tady se to opravdu nedalo. Snídaně byla výborná, ale zbytek hrůza. Snad v každém jídle byl jejich rajčatový základ a vše bylo vařeno v jejich vodě. Brambory pěstované u Nilu se opravdu nedali pozřít!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Absolutní nedostatek nádobí!! Špinavé talíře, skleničky. Barman vrazil skleničky do myčky na 5sekund vytáhl a naléval není se čemu divit, že na sklenkách zůstávala špína, otisky rtěnky, atd. Nádobí bylo myté v místní vodě tudíž smrdělo. Na personál si stěžovat nemůžeme, ale to jen z toho důvodu, že jsme si s něma povídali (udělali pro nás skoro všechno) a požívali jsme slova jako děkuji, prosím..Někteří by se to měli taky naučit! To, že ze slibovaných 4 barů fungovali dva a po šesté hodině jen jeden. to už byla jen třešnička na dortu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž byla super až na maníka co tam měl obsluhoval a zabral si všechny lehátka pro sebe a dával je za úplatek. Nedávali jsme mu ho, protože si opravdu nemyslím, že si to zasloužil. Po stížnosti na recepci na jeden den jeho ručníky zmizeli, další den byli znovu.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Pusto a prázdno. Pár rozestavených hotelů jinak nic.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolenou jsme si udělali takovou jakou jsme chtěli, povznesli jsme se na to, ale více už ne. Podávali jsme reklamaci .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání