Napsat recenzi

Pro ty co chtějí zhubnout

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 973x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Pod hotelem, který nese označení pěti hvězd si představuji jinou úroveň služeb. Nikdy jsme nebyl v Egyptě a jedna návštěva mi bude možná v tomto životě stačit. Vrátil jsme se o sedm kilo lehčí a z letadla mi odvezli rovnou do nemocnice na infekční oddělení. Dovolenou jsme vybírali se ženou na poslední chvíli a naše volba byla velká chyby. S příjmem stravy v cizích zemí jsme nikdy neměl problémy. Byl jsem v Turecku, Mexiku, Thajsku či na Bali, ale tentokrát jsem to málem nepřežil. Dostihla mi faraonova pomsta z dvanácti dnů pobytu jsem strávil šest dní a nocí na pokoji. Místní "doktor" mne s ochotou naordinoval jejich lék, který byl oproti stejnému léku, který přivezl delegát 20x dražší a ještě se mi snažil prodat viagru. Navštívit jiného doktora nemožné, hotel je prakticky v poušti. Užíval jsme doporučené dávky, zastavila se mi peristaltika střev, namnožila se mi nějaké baktérie ve střevu a nemohl jsem cokoliv přijmou, problém byl i s příjmem tekutin. Ubytování slušné, moře překrásné, ale hygiena stravování katastrofální.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Po příjezdu jsme byli ubytování za čtyři hodiny. Dokud jste recepční něco nešoupnul, tak dělal, jako by jste neexistovali. Ubytování čisté, velký prostor, slušně vybavené starším nábytkem, který se do rázu hotelu hodil. Velké terasa, která však nešla využít, protože pod terasou velice silně hučely velké klimatizace a smrděla kuchyně. Tyto pokoje nabízeni hlavně Čechům. Pokud tento pokoj nechcete, hluk s klimatizace hodně obtěžuje, musíte recepčnímu opět něco podstrčit, cena za změnu pokoje pod rukou je 30 dolarů.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava byla nejhorší, co jsme kdy zažili. Neustále fronty na talíře či na pití. Stále stejné menu, minimální nebo spíše žádné změny. Pravděpodobně zbylé jídlo do nově uvařeného. Mám rád rybu a tak jsem si dal smažené kousky ryb, do kterých byly přimíchány smažené chobotnice, které byly k večeře před dvěma dni. V hovězím jste také našli krásně se rozpadající a křehké kousky, ale také několikrát převařené kousky masa, které nešli ani rozkousat. Oběd na pláži měl velice omezený výběr z menu a stáli jste stále na něco frontu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V hotelu po celou dobu pobytu fungoval pouze jeden bar a přes den ještě jeden na pláži. Ve večerních hodinách fronta na pití min 20-30 min. Personál v rádoby ušmudlaných uniformách velice neochotný. Katastrofální hygiena, skleničky se pouze oplachují. Můj první drink jsem dostal do skleničky, která byla dokola olepená rtěnkou. Skleničky jsme si nosili z pokoje a nepustili je za celý pobyt z ruky. Na pláži jsme pili z jednorázových kelímků.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nádherná pláž s nádherným mořem, ale i zde byl problém. Lehátka jsou v ceně zájezdu a CK uvádějí, že není problém s jejich počtem, aby jste mohli v klidu na pláž přijít a najít si své lehátko, musíte zaplatiti něco místnímu ochránci lehátek. Spousta lehátek je volných, a celý den tam nikdo není, ale jsou chráněna zřízencem, pro kamarády s Ruska, kteří ochotně platí. Po 30 - 60 minutách se vám lehátko podaří najít. Moře bylo krásně teplé. V době pobytu byl úplněk a odliv vytvářel nádherné laguny. Korálové ostrovy se svými obyvateli byly fantastickým zážitkem pro ty co rádi šnorchlují.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Všude špína.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Už nikdy do Egypta nepojedu. Chtěl jsem ušetřit a málem se mi to nevyplatilo, moc nechybělo a dopadl jsem jak Kr....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 83 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

maus: vim o cem pisete - 1. 4. 2015 17:35

Me se stalo neco podobneho v Egypte,faraonova pomsta me chytla par hodin pred odletem domu,navic nam do Ostravy zrusili letadlo a poslali nas z Brna autobusem bez wc!!Za 6 dni 7kg dole a do Egypta uz nejedu! reagovat

Jindřiška: uplně stejný dojem - 4. 5. 2015 7:35

v tomto hotelu jsme byli loni po páté vždy naprostá spokojenos čistota ochota vše v naprostém pořádku... ale loni obrovský šok, vrátili jsme se po 4 letech a už nikdy více opravdu katastrofa se vším všudy ... ptala jsem se delagáta proč... říkal že původní majitel zepmřel a dědice moc nezajíma vše kolem ... hotel navíc pustil ruské a egyptské kliente což kdysi nebývalo hotel byl plný němců rakušáku ... to ale ještě nestál Prestiž ***** teď jsou němci a uroven tam, ten ale české CK nanabízejí. Bohužel patříme do kategorie prasat z východu :( a to mi je moc líto škoda dobrého hotelu na urovni reagovat

Mája: naprostý souhlas - 22. 7. 2015 14:22

Jako kdybych tu recenzi psala já. Naprosto stejná zkušenost. Sem opravdu už nikdy. reagovat

Lucka: Vážně?! - 13. 9. 2015 15:18

Byla jsem ve stejném hotelu v březnu 2015 a nevěřím tomu, co tu píšete a jakým nenávistným způsobem... Nějak nechápu, jak někdo tak otrlý jako Vy (Turecko, Mexiko, Thajsko a Bali) byl překvapen, že musí dát na recepci bakšiš, když chce, aby o něj bylo pečováno... Když vlezu do hotelu v Egyptě, tak už v pase ty dolary mám připravený!!! a to jsem věděla, i když jsem jela do Egypta poprvé! Ono stačí číst informace od CK a najít si různé weby píšící o Egyptě. S námi jednali jako v bavlnce, starali se moc hezky a velmi ochotně, všeho byl dostatek a nic nám nebylo. Byli jsme na dovolené s malým dítětem a NIKDO z nás neměl sebemenší problém. Recenze od českých klientů jsem na pos**** a k zbl***. Kde jaký sociální případ dnes lítá do Egypta a myslí si, že egyptských 5* je stejných jako 5* v západní Evropě. Bože je to Afrika a tento hotel je naprosto úžasný! Nechápu, kde se ve vás všech, co tu píšete ty hnusy, bere ta zloba, lakota a nenávist. Hotel Imperial shams je naprosto úžasný. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání