Napsat recenzi

Nikdy více!!!

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 878x
Recenze se líbila: 750 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu jsme byli nadšení.Recepce pěkná,ubytování vcelku dobré.Přijeli jsme večer tak toho nebylo moc k vidění.První večeři jsme nijak nezkoumali šli jsme později tak stůl byl nějaký volný.jaké překvápko nás čekalo další dny to byla hrůza!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Na čtyři hvězdičky celkem dobrý.Uklizeno denně,výměna ručníků také vpořádku,nějaké nedostatky by se našly,ale nejsme nároční a víme co očekávat.Co nás zarazilo že balenou vodu jsme dostali jen při příjezdu a pak byly barely s vodou na chodbách.Spíš barely byly a voda nebyla o kvalitě by se dalo spekulovat.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava jako všude v Egyptě.Vždy se dalo vybrat.Ovšem zmrzlina pozor!!!To je pro silné nátury vidět to hygiena u nás zavřou to tam bez váhání!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

No tak to byla kapitola sama o sobě!!!Nedostatek všeho talíře,skleničky více v oběhu plastové zašlé.Na pláži by je člověk toleroval,ale v restauraci a baru to jsme viděli prvně.Máme s čím porovnat Egypt jsme navštívili víckrát.Celkově,než jsme se dohledali všeho,včetně stolu,který si člověk,pokud není ruské národnosti musí uklidit sám tak to zabralo takových patnáct minut.A to pokud je večeře od 19h.do22h.my chodili kolem 21h.byly stoly nepřipravené nádobí nedodané personál neochotný,absolutně nestíhali a vulgární,arogantní ke všem kdo nebyl rus.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž a moře čisté.Spíš pro neplavce a rodiny s malými dětmi.Daleko ke korálům.My to raději nezkoušeli,aby nás nesmetl nějaký surfař.Těch je tam požehnaně.Horší to je s lehátkama.V devět ráno nebyla šance najít volné místo,jelikož třetinu zabrala plážová obsluha a ti požadovali bakšišné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Je to menší hotel,ale už dosti zdevastovaný po některých návštěvnících co si myslí že si můžou dovolit vše.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nedoporučuji!!! Je až do breku že člověk si šetří na dovolenou za nemalé peníze a pak se těší domů.To se nám ještě nestalo a tomuto hotelu bych nedala ani 2 hvězdičky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání