Napsat recenzi

Nic pozitivního,hotel na klidném místě,ale viděla jsem lepší

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 457x
Recenze se líbila: 538 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pěkný,prostorný,ale na to že funguje 6 rokem, tomu neodpovídá hodnocení typu 4-5 hvězdiček.Hodnotila bych tak 3+.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování starší-standardní,prostorné,lednička moc nechladila,koupelna velká,celkem čistá,jen trochu padal stropní panel.Občas se objevil šváb a večer dost komárů....nutné sebou vzít repelent a něco do zásuvky na noc. Za bakšiš i pěkně uklidili.Vybavení pokoje tak 3+

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo dobré,ale stále stejné,hrůza byla,že jsme si pokaždé při vstupu museli hledat stůl,nejdříve si ho uklidit,vyčkat fronty na příbory,talíře,hrnečky,skleničky a potom se teprve najíst.Jedním slovem velký průser,vůbec nestíhají- málo personálu.Venku u baru špína,chyběly kelímky,skleničky,nohy a boty se lepily k zemi pokapané Coca-Colou a jiným sladkými nápoji,venkovní snack nefungoval ,ani uvnitř.Neuklízeli stoly jsme si museli utírat sami,ale celý pobyt jsme přežili bez střevních potíží.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel standardního typu,hodnocení neodpovídá 4-5*.Animační programy skoro žádné,pro děti nicmoc-ubohé,2 animátoři na dva hotely-špatné.

Bazény krásné ,čisté,

Možnost masáží ve vedlejším hotelu,chválím.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře krásně teplé ,čisté ,blízko ubytování,pláž uklizená,lehátka by občas měli opravit .Vstup do moře dlouze pozvolná v jemném písku,nejsou potřeba boty.

Vodní sporty žádné,jen kdo holduje serfu s padákem,tak to doporučuji,dost tu fouká.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu ze strany od moře pěkné,za strany před hotelem jedna velká hrůza,všude odpadky,které zaváží do písku.

Možnost procházek pouze po pláži a to směrem k městu.

Obchody na hotelu a ve vedlejších hotelech - pěší zóna.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Tento hotel bych již nedoporučovala jako 4-5*,pouze 3*,hlavně z důvodu stravování,úklidu a služeb.Je to standard.pro klidnou nenáročnou dovolenou.

Nejlepší na tom bylo moře ,bazény a teplo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání