Napsat recenzi

Naprosto úžasná dovolená

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 971x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce recepce
  • výhled z pokoje 118, bazén, beach bar a pláž výhled z pokoje 118, bazén, beach bar a pláž
  • výhled z pokoje 118, pláž, moře, beach bar výhled z pokoje 118, pláž, moře, beach bar
  • uklizeno a upraveno :-) uklizeno a upraveno :-)
  • vstup vstup
  • vstupní hala a lobby vstupní hala a lobby
  • výhled o plážového baru výhled o plážového baru
  • beach bar, pohled od pláže beach bar, pohled od pláže
  • lobby bar lobby bar
  • pohled na spa horas (masáže, sauna...) pohled na spa horas (masáže, sauna...)
  • pohled na přízemní pokoje od pláže pohled na přízemní pokoje od pláže
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • moře moře
  • výhled z pokoje 118 na bazén výhled z pokoje 118 na bazén
  • pohled na bazén pohled na bazén
  • noční pohled na bazén a hotel noční pohled na bazén a hotel

Úžasná a dokonalá dovolená. Byla jsem s manželem a 5letým synem. Recenze většiny uživatelů na internetových stránkách se snad nemohou zakládat na pravdě. Služby super, jídlo skvělý, personál velmi milý a ochotný, hotel čistý, pokoje též, pláž udržovaná vpořádku, opečovávaná, moře dokonalé. Prostě hotel nemá chybu a vůbec nechápu ty hrozné recenze některých zřejmě až moc náročných českých klientů, kteří by si ovšem nikdy 5* hotel v ČR nemohli dovolit. Z recenzí na CZ webech jsem měla strach a téměř jsem litovala, co jsme vybrali za dovolenou a rozhodně nelituji, vybrali jsme fakt skvěle. Moc se nám zde líbilo a velmi rádi se sem zase vrátíme. Byli jsme s manželem i synkem velmi velmi velmi spokojení. Perfektní dojem z dovolené nekazí hotel, personál, okolí, ale hosté!!! Někteří čeští hosté byli doslova nenažraní a velmi nároční a vymýšliví, ruských hostů bylo docela málo, chovali se myslím si poměrně slušně, nejhorší byli němečtí hosté, chovali se, jako by jim tam vše patřilo. Samozřejmě ne všichni. Nutno podotknout, že jsme zde trávili dovolenou od 7. do 14. března 2015, tedy ještě před začátkem sezony a je možné, že v hlavní sezoně, kdy je hotel plně obsazen, je to mazec a masakr, ale vše vždy záleží na hostech!!! Personál rozhodně dělá maximum pro příjemnou dovolenou. Ještě dodám, že jsme do hotelu přijeli kolem osmé hodiny ranní a check in jsme měli ve 14 hod, ovšem pokoj nám dali ihned (zřejmě i proto, že byl hotel poloprázdný), rozhodně jsme dali nemalou částku v dolarech do pasu, ale s tím jsme počítali a dle toho s námi také zacházeli a chovali se k nám. Bakšiš je pro ně velmi důležitý a má smysl je jím "podarovat" nejen v pasu při příjezdu, ale kdykoliv během pobytu (beach bar, lobby bar, v jídelně, v restauracích, na pláži).

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj velmi prostorný, s menší koupelničkou, ale dostačující. Měli jsme dvoulůžkový pokoj (oddělené postele) a přistýlku pro dítě, dostatek místa a úložného prostoru. I když jsme nevyžadovali úklid, každý den uklizeno, každý den čisté ručníky, občas nějaké zvířátko z deky či ručníku. Syn (5let) první noc (zřejmě ze změny klimatu a veškerého stresu - noční let atd) prozvracel, ráno jsme požádali o úklid, dostali jsme úplně nově převlečenou přistýlku, s novou čistou matrací. Na pokoji trezor, obrovské plus, ale i když jsme náhodou nedali cennosti do trezoru (mobil, hodinky, peněženku) tak se nikdy nic neztratilo. Pokoj byl uklízen denně a řádně. Pokoje útulné, prostorné. Nemáme co vytknout

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

All inclusive perfektní. Jídlo chutné. I náš vybíravý 5letý syn se vždy najedl. Časté připomínky v recenzích, že je stále to samé, jsou logické, pokud by si člověk k obědu dal ode všeho něco a pak není divu, že se pak někdo může během dovolené po*** a hází to na nekvalitní suroviny a přípravu. Navštívili jsme obě restaurace ala carte, italskou i arabskou, zažili jsme arabský večer s typickými egyptskými jídly. Jídla bylo dostatek, příborů také, stoly a nádobí i příbory čisté. Perfektní servis, jak v odnášení nádobí, tak v donášce nápojů. Za dolar bakšišného se mohli přetrhnout, doslova nás nosili na rukou. Z jídla nám nebylo vůbec zle a to jsme jedli hodně a všechno a často jsme splácali páté přes deváté. Ano, někdy byly nápoje málo vychlazené, ale tak to se zase dá pochopit. Rozhodně jsem se nebála zde stravovat i dítě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Ochota personálu neuvěřitelná. S tak milými a velmi ochotnými lidmi jsem se nikdy nikde nesetkala. Mohli se pro nás rozkrájet. Je pravda, že jsme trávili dovolenou mimo hlavní sezonu (druhý březnový týden), a věřím, že při plně obsazeném hotelu to musí být mazec, ale rozhodně nemám co vytknout. Milí, ochotní, snaživí. Prostředí velmi příjemné a přátelské. Služby na úrovni.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž čisťounká, velmi pozvolný vstup do moře, super pro neplavce a dětičky. Šnorchlování nádherné. Moře příjemné teplé a osvěžující. Byli jsme opravdu nadšení. Obsluha pláže nám dokonce sehnala určité věci na potápění, které manžel postrádal :-) za dolar se pro vás obsluha rozkrájí.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Je-li míněno opravd okolí hotelu, tak to je stejně perfektní jako hotel samotný. Co se týká širšího okolí, tedy samotného městečka Safaga a okolní pouště a pobřeží moře, tak je fakt, že v tomto jsou egypťané barbaři, všude je binec, pytle s odpadky, bedínky atd, ale to tak nějak k Egyptu patří. Každopádně o své hosty se starají velice dobře a okolí udržují perfektně čisté a moc hezké.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nemám co dodat. Prostě naprosto úžasná dovolená ve skvělém prostředí. Fakt jsme si to užili na jedničku. Rozhodně se sem chceme vrátit. A ještě důležitá věc, cestou z hotelu na letiště volalo vedení hotelu delegátovi, že jsme v pokoji zapomněli mobilní telefon (byla to starší dotyková nokie), hned řešili, jakým způsobem nám mobil dopraví atd, po návratu domů jsem měla v meilu i ve zprávě na facebooku zprávu, že jsme nechali na pokoji mobil a ať pošleme adresu, že nám jej zašlo zpět. Vzhledem k tomu, že to byl záložní telefon, brali jsme ho jako náhradní, tak to neřešíme a napsali jsme, že ho můžou předat delegátovi CK, ať s ním naloží dle uvážení. Opravdu jsme z dovolené nadšení a je mi líto a smutno ze všech negativních recenzí, které na webu kolují. Hotel si zaslouží určitě lepší recenze!!! Děkuji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání