Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Imperial Shams Abu Soma Resort ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 297x
Recenze se líbila: 274 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Starý hotel, dovolená ujde, ale příště raději jiný hotel.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj velký, balkon také, ale starý nábytek,omlácené dveře,neútulný, televize hrůza, nedalo se ani rozeznat,co je na obrazovce,nefunkční ovladač. Koupelna hrozná,všechno zašlé,staré, nevábné, nefunkční dveře,zasekávaly se a nešly otevřít,vana několikrát smaltovaná,sprcha trvale na zdi,voda jen horká.Ručníky vyměňovali.Na balkoně se nedalo sedět,protože hluk z klimatizačních boxů umístěných na střeše vedlejší budovy byl velmi silný.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Dá se najíst, ale velmi malý výběr, z ovoce např. každý den jen pomeranče a grapy,někdy hruška nebo banán. Snídaně ještě horší výběr,ale sladkého bylo dostatek. Čekala jsem jídla z ryb k večeři nebo obědu,ale ta byla málokdy.Toustovač působil dojmem,že ho nikdo nevyčistil rok.Jinak burgry a hranolky u plážového baru k obědu. Káva nechutná,koktejly jen za peníze.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Celý hotel na mě působil zašlým,starým dojmem. Výtah v dezolátním stavu, člověk se obával na něco sáhnout,aby to neupadlo, nábytek v celém hotelu i ve společných prostorách starý,mnohdy nefunkční, zdi v jídelně špinavé,všechno zastaralé,ušmudlané. Personál se sice snažil,ale to bylo tak všechno.V hotelu je pár obchůdků.Wifi připojení pouze za poplatek, a to 7 EUR za den a na pokoji se nedalo vůbec připojit. Zábava v hotelu žádná,jen večer minidisko pro děti a někdy krátký program,spíš něco jako soutěž. Využili jsme jen ping-pong,diskotéku jsme nenavštívili. Animátoři otravní. Dalo se jít do italské restaurace na objednávku, ale na jídlo se čekalo skoro hodinu. Bazény jsem nevyužila,ale lehátka tam alespoň vypadala lépe než na pláži.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž písečná před hotelem,dlouhá,dalo se procházet i okolo dalších 4 hotelů,lehátka na pláži stará,dřevěná,těžká,takže manipulace s nimi katastrofa,matrace byly potrhané,celkově to působilo opět nevábně. Místo se dalo najít,přestože někteří si dávali ručníky už večer na lehátka. Hlavně první řady u moře byly stabilně obsazené. Hotelové osušky bych použila leda tak na vytírání podlahy, byly staré, skoro průsvitné, zaprané do šediva.

Nabídka vodních sportů kiting,windsurfing.Vstup do moře písečný a jako Balaton,dlouho mělká voda,pak 2-3 m se dá plavat do moře, kde je hloubka, ale tam už jsou bojky s provazy a za nimi provozují lidé vodní sporty,takže je nebezpečné tam plavat. Korál sem tam malý,pár rybek tam bylo. Moře bylo velmi teplé a klidné. Ideální pro rodiny s malými dětmi nebo starší a méně pohyblivé osoby. Na pláži byly sprchy.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Na krátkou večerní procházku k vedlejším hotelům vedl velice pěkný chodník, jinak nic v okolí nebylo. Nejbližší město bylo Safaga a dalo se tam jet taxíkem.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolená ušla, ale už bych si víc nevybrala tento hotel. Byla jsem v Egyptě už několikrát a 4* rozhodně neodpovídá, je spíše pro nenáročné. Určitě tam ale byli lidé,kteří byli velmi spokojení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání