Napsat recenzi

Recenze hotelu Coral Sun Beach Hotel **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Recenze hotelu Coral Sun Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 59 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se dá doporučit tak max.na tři dny pobytu,jinák se mu rozhodně vyhněte a nenechte se zlákat informacemi cestovních kanceláří.

Je to takový těžce podprůměrný hotel s krásnou zatokou vhodnou pro potápění a šnorchlování.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Nábytek vybavení pokoje to ještě snad člověk překousne prostě pokud hned zaplatíte 20 dolarů nebo euro za pokoj máte ten výhled na moře ,to má personál perfektně nacvíčene a pak snad i trochu fungujici klima .občas neodtekaji odpady ale tak to jsou detaily,přespat se tam dá....

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Nejsme nároční na jídlo,jako dá se vždy něco málo vybrat a zkombinovat žádný velký luxus tu ale nečekejte

Snaží se oživit hodně zeleninou sladkým pečivem zákusky nějakým tím venkovním grilováním snaha tam je .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Někdy tedy až moc otravuji s masážemi,prodejem veteše a oblečení. Mozna i ten animatorsky team by mohl ubrat a nevysirat tolik lidi. Personál.no tak padesát na padesat. to je v Egyptě asi normální, běžné... tak musíte jim dát hned první den 2dolary nebo eura pak máte výhrano budou se na vás usmívat a dostanete studene pití,drink pivo které neni slite z více lahví a k tomu nalite do čisté vychlazené sklenice nebo plast poharku

Delegát ten má úplně jiné ceny výletů že obdržíte při přistání u transferu , snaží se vám jen prodat to svoje prášky na faraona predrazenou sim s daty vylety si objednáte pak vám je zruší je tam totálně k prdu

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

To je super ,místo na pláží se dá vždycky najít

spousta korálů želvy občas delfín jako určitě na pár dní prima místo

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

To je děs běs

Pokud chcete vypadnout Za dvacku až třicet vás odveze svym autem někdo z té lepší části personálu safaga nebo hurghada tam nějaký ten trh něco malého suvenýr pár fotek počká na vás hod dvě a jedete zpět

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel má ztěží dvě hvězdy

Na pár dní paráda ale musíte toho hodně překousnout a oželet

Je to pro hodně nenáročné klienty

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání