Napsat recenzi

Hotel Coral Sun Beach, Safaga

Recenze hotelu Coral Sun Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 54 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučujeme pouze VELMI nenáročným klientům. Jak ubytování, tak stravování podprůměrné. Avizované služby typu ping pong či vodní atrakce chybějí nebo nejsou funkční. Navštívili jsme jen kvůli kvalitní potápěčské základně, jinak bychom se hotelu zcela určitě vyhnuli velkým obloukem.

Ubytování, strava, nápoje v rámci all inclusive i dostupné aktivity jen velmi základní úrovně.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Zájezd byl zprostředkován CK, v nabídce pouze pokoje s výhledem do zahrady. Cestovali jsme ve skupině cca 20 osob. Po příjezdu byla většina z nás odvedena bez zavazadel (ta nám odmítli na recepci vydat) do vedlejší chodby, kde nám ukázali zašlý dvorek obklopený betonem s tím, že zde se nacházejí pokoje do zahrady. Následně nám byl na telefonu puštěn předem namluvený český text s tím, že pokud chceme pokoje s výhledem na moře, musíme na místě zaplatit poplatek 20 Eur za pokoj. Víceméně nebylo na výběr, personál byl ve třech a postupoval značně agresivně. Transakce se uskutečnila ve vedlejší chodbě, z ruky do ruky a bylo zjevné, že se jedná o běžnou praxi. Je možné, že se jedná o problém jen s konkrétní CK, ale celé to působilo velmi sehraně. Tzv. pokoje do zahrady působily tak, že tam nikdo nikdy ani nebydlel a slouží jen jako prostředek k vybírání peněz.

Jeden z pokojů, kam jsme byli následně ubytováni, byl v rekonstrukci- bez postelí, na podlaze kyblíky, vytrhaná elektrika atd. Po několika urgencích jsme dostali pokoj nový, fotografie nabídnutého pokoje nás donutili vymazat.

Ubytování jako takové - rozpadající se skříně, nefungující lednice, vypadlé zásuvky, klimatizace taktéž v některých pokojích nefungovala.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Fádní a nepříliš pestré. Po několika dnech již nebylo z čeho vybírat. Masa naprosté minimum, salámy a sýry jen lokální, tudíž nepoživatelné.

Alko nápoje v rámci all inclusive absolutně nekonzumovatelné, raději jsme volili služby potápěčské základny za cash.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Avizované služby chyběly (rozbitý stůl na ping pong, absence vodních atrakcí). Animační tým sice snaživý, ale neuvěřitelně obtěžující - absolutně bez respektu k tomu, že někomu nabízené animační aktivity nevyhovují a navštívit je nechce (opakovaně budí klienty na lehátkách, hýkají do uší, nedá se jim uniknout).

Bazén jen jeden + mikro dětský, pro děti v podstatě žádné vyžití.

Personál neochotný, arogantní a v očích mající pouze touhu po bakšiši, jako všude, zde jen očividnější.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Zátoka s kvalitní potápěčskou základnou (nepatří k hotelu), kde jsme trávili většinu času včetně některých jídel. Na potápění či šnorchlování velmi příjemné místo, zejména pro potápěče začátečníky.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

V okolí nic není, pouze poušť na všechny strany. Možnosti dalšího vyžití mimo areál minimální.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Určitě první a poslední návštěva, i na Egypt dost bída.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání