Napsat recenzi

Rozpačité

Recenze hotelu Amarina Abu Soma Resort & Aquapark (ex Riviera Plaza Abu Soma) ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2023
Přečteno: 98x
Recenze se líbila: 63 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dovolená v Egyptě. Hotel neodpovídá vůbec 5 hvězdám.Chtěl bych vidět v Egyptě hotel s 3 hvězdami to musí být hrůza.Tento hotel je průměr průměr a zase průměr ve všem...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Jediné co můžu pochválit je úklid .Denně vyměněné ručniky a čisto. Pokoje už jsou slabší opotřebované. Postel pohodlná.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava a její pestrost vůbec neodpovídá legendám o Egypském bufetu. Jídelna hrozná jako závodní jídelna v chatě ROH. Servis hrůza ,kultura stolování hrůza. Jídelna je strašně tmavá klimatizace nastavená tak ,že fouká všem na záda.V celé jídelně strašný zápach z smažených jidel,Jídlo velmi průměrné..Obsluha nestíhá a ani se o to nesnaží..Chaos chaos..Ve venkovní restauraci je lépe,ale jste pořád nuceni odhánět havrany kteří sedaji na stoly,židle a slunečníky a nemůžete se vzdálit od stolu, protože se okamžitě pustí do jídla co jste jsi nechali na stole.Židle pokálené od havranů..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení opět neodpovídá 5 hvězdám ani náhodou...Personál ochotný ,ale je vidět servilita pouze s nadějí na bakšiš..Animátoři jsou super...Moc musím pochválit egypského delegáta mluví bezvadně česky a je to profesionál . Vše perfektně vysvětlil, pomohl a varoval před všim na co mimo hotel můžete narazit..Za super cenu 3 eura vám prodá i léky na faraona..Výlety jedině od něj má super cenny i servis..Vylet do delfinária moc doporučuji...Díky jemu a animátorům dávam 4 hvězdy.A pozor tento delegát má na starost celou oblast takže bude i v jiných mnohem lepších hotelech.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž a slunečníky vč.lehátek je nejslabší část hotelu..Nepořádek ,havrani, nepohodlná lehátka.Bazény ujdou...

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

K okolí hotelu se ani nebudu vyadřovat

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už sem nepojedu nikdy!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání