Napsat recenzi

První dojem

Recenze hotelu Tia Heights Makadi Bay Resort **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 133x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný rozlehlý hotelový komplex s výborným koupáním i šnorchlováním. Vynikající dojem kazili rusky mluvící klienti svým chováním v jídelně.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování v sekci Aqua bylo slušné, čisté, uklizené, my jim chtěli poděkovat dolarem a oni nám dělali různé dekorace z ručníků.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Typicky egyptská - snídaně pořád totéž (vejce, omelety, palačinky, sladké pečivo, trochu zelenivy, výborný jogurt, ale žádný med ani citron a ten jejich salám ani sýr nám nechutnal)

oběd podobný jako večeře - kuřecí, ryba, hovězí v omáčce nebo zelenině, hodně podobných zákusků, na večeři ještě navíc bylo něco grilovaného - vždy jsme se chutně a dost najedli. Jen ovoce mohl být větší výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Spokojenost. Za občasné euro nám číšník nosil pivo ve skle ke stolu, hned jak nás uviděl. Ostatní stáli frontu na pár kapek v kelímku. Musím podotknout, že to nebylo ale jen tím eurem. Myslím, že oceňovali i to, že se s námi mohli pobavit, že jsme vždy pochválili služby i jídlo a že jsme vše, co jsme si naložili i snědli.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž a korály asi nejlepší v Makadi. Prošli jsme si pláž až ke Grandu nalevo a Harmony napravo a byli jsme spokojeni, že jsme právě v Tia. Nalevo byly korály hned u lehátek a do moře mohli vlézt po vyznačených pískových cestičkách tak 1 m širokých a cca 50m od sebe. Napravo to bylo lepší, ale měli kratší úseky pláže. Cca po 20m byl první korál s rybkama, vedle kterého byla hloubka pod paže, takže rybky mohla sledovat i děti a neplavci.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí samé hezké hotely. Oceňovali jsme, že jsme měli volný pohyb po celém pobřeží.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

První dojem hrozný, pak už jsme věděli, jak se chovat a byli jsme velmi spokojeni.

První večeře v dolní restauraci - spousta lidí, fronty na talíř, na maso, na zeleninu,... když jsem vše absolvovala a naložila si večeři, ochutnala výborné kuře z grilu, řekla jsem si, že to chce ještě pivko, dala příbor křížem a šla vystát frontu na pivo. Přijdu zpět a stůl vyčištěný! Všechno pryč! Manžel tam měl polévu, ale šel shánět lžíci. A mohli jsme absolvovat kolotoč front znovu. Nezlobím se na obsluhu, protože teď už vím, že rusky mluvící klientela si naložila talíře vrchovatě a pak vše nechávali, takže uklidili i sotva nakousnutou porci. Pak už jsme si hlídali jídlo, nebo jim řekli, že se vrátíme, ať to nechají být. A taky jsme chodili raději do restaurace nahoru, kde nebylo tolik lidí a jídlo nebylo rozmístěné po různých koutech, ale pěkně pohromadě a stačilo se zařadit do jediné fronty. Škoda, že lidi snižujou úroveň hotelu tak, že v restauraci jsem si připadala hůř, než v závodní jidelně. Ale to dělají lidi. Hotel jako takový je moc hezký, čistý, jídla dostatek, jen talířů a sklenic málo. Moře je super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 56
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání