Napsat recenzi

Pohoda :-) 21.-28.10.2019

Recenze hotelu Tia Heights Makadi Bay Resort **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 223x
Recenze se líbila: 268 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo upřednostňuje moře, pláž a servis, neváhejte :-) - jestli jste se přijeli najíst - udělejte si velký nákup v LIDLU a zůstaňte doma :-D

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel je starší a na vybavení je to znát, nicméně každý den uklizeno, ustláno, pokoj čistý s výhledem na bazén v hlavní budově. Na co mít nový nábytek, když se tam jdete max. vysprchovat a vyspat? Hezký velký balkon - po příjezdu cca kolem 6h ráno jsme dostali ihned náramky a mohli jsme jít na snídani. Po snídani nás cca do 20ti minut ubytovali, samozřejmě s drobným úplatkem do pasu (10 dolarů/pokoj) - pro mě je to samozřejmost. Vykašlete se na eura - 1 dolar =1 euro.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Co se týče stravování - jídelna v hlavní budově, kde se podávaly snídaně, obědy i večeře kapacitně neodpovídá - při plném obsazení hotelu si to nedokážu představit - i tak hlavně při snídani fronta u vajec - klasika, kdo miluje egyptské snídaně jako já, rád si počká, kuchaři rychlí, milí, usměvaví...snídaně - každý si vybere - káva (jeden automat - tlačenice), čaj, džusy - párky, vejce vařená, omelety, volská oka, připraví vám i míchaná, když si řeknete, párky dva druhy, zelenina, tvarohový sýr (pomazánky), (tvrdé sýry krájel mladík na příděl, když se usmějete, dá vám kolik libo - dva druhy moc dobré - něco jako gouda či parmazán) - ostatní jako sojové, salám (kdo zná - jejich typický "junior" též na příděl), jogurty ochucené i natural, marmelády, melasa, med, lívance + jejich typické sladké i nesladké pečivo - velký výběr. - ovoce něco jako kompot, jablko, zelený meloun, granátové jablko. Oběd buď v plážovém baru nebo v hlavní budově - v plážovém baru - pizza, hamburgery, sendviče, grilovaná zelenina (lilek, paprika), hranolky, americké brambory, arabský chléb přímo čerstvě upečený od arabské babči :-), čerstvá zelenina...nebo v hlavní budově, dva druhy polévky (vývar, krémová) - rýže, brambory, cca tři druhy masa - kuřecí, mleté, hovězí, ryba, játra...vše dobře ochucené, maso občas vysušené - ale, kdo je vděčný strávník jako my, bude spokojený. Naši chlapi občas nadávali, že je jídlo málo teplé, ale horká polévka jim vždy spravila chuť :-D Večeře větší výběr - skoro každý večer grilovali - kuřecí, mleté - pak každý večer něco navíc, kachna, krůta nebo krevety...zelenina, saláty, přílohy, sladké dorty (oběd i večeře). Ovoce méně (toho se nacpěte doma).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál z 90% moc milý (na to, že údajný vlastník hotelu na vše kašle). Dát číšníkovi každý den 1 dolar nikomu neublíží a zařídíte si dobrý servis - sám vám přinese pití až ke stolu, či na pláž - v lobby baru u recepce se moc neusmívali, oblíbili jsme si bar v anglickém stylu venku před recepcí. Pivo dobré, víno ředěné (pro nás vinaře utrpení), whisky, brandy, vodka, gin, rum, rozlévané nealko, (cola, cola zero, sprite, fanta, džusy, koktejly) - v lobby baru 600 ml láhve vody kdykoliv + každý den dvě na pokoj + barel na pláži, káva, čaj.

Na pláži nabízejí výlety, ty jsme nevyužili, ale klidně jeďte, bát se nemusíte :-)

Doporučuji využít místní masáže cca 25 dolarů na osobu/ hodina - pecka - neuvěřitelný relax :-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž - nejsilnější stránka tohoto hotelu, byla jsem v Egyptě po xté - nejhezčí pláž - široká, jemný písek - skvělý, pozvolný přístup do moře, sem tam i s korály, za mě 1s *:-) Bar na pláži, jeden placený, kde nabízeli fresh džusy - kdo chce strávit dovču na wc - nechť ochutná :-D

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí hotelu nic moc není - areál hotelu veliký - procházky tedy po areálu nebo po pláži - arkáda s obchody u recepce, kde koupíte všemožné egyptské sarapetičky :-) možnost cca za 7 dolarů do centra Hurghady - cca 30 km.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolená se mi moc líbila, jezdíme si užít tepla, slunce, moře a klidu a nicnedělání - to bylo nad rámec splněno, za mě top :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 56
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání