Napsat recenzi

hrozné ubytování, ostatní dobré až výborné

Recenze hotelu Tia Heights Makadi Bay Resort **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 793x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování bylo nejhorší, co jsem za 20 let ježdění do Egypta zažila. Otřesné, pokoje, které nám nabídli na ubytování, a bylo jich 6, jeden horší než druhý. Neustále jsem je měnila a dožadovala se jiného, celé to trvalo 3 hodiny. Areál hotelu venku je jinak nádherný a obrovský. Aquapark slušný. Obsluha a veškerý personál velice zdvořilý a úslužný. Perfektní animační večery. Dovolená by byla nádherná, kdyby to ubytování bylo na vyšší úrovni.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

U každého pokoje, který jsem odmítla, jsem musela vysvětlovat proč. Nakonec jsem jim oznámila, že tam nebudeme, že chci jiný hotel. Přes delegáta Kartago tour - pana Marco jsme našli jiné hotely a začali z nejvyšším ředitelem Tia vyjednávat. Snažil se situaci řešit a chápal, že tam nechceme být, že se nám tam nelíbí, ukazovala jsem jim rozbité koupelny, dlažby, postele. Pokoje byly vybydlené a nefunkční. Ředitel hotelu nám sdělil, že pro Exim jiné pokoje nemá. Napadlo mne, že by mohly být volné pokoje jiných cestovek, tak jsme se domluvili, že nás ubytují v pokojích jiné cestovky a že si doplatíme. Hned první pokoj byl perfektní a splňoval naše nároky. Nastěhovali jsme se do něj. Doplatek za pobyt byl naprosto směšný. Každý den pan ředitel přišel zeptat, zda je vše v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

První dny bylo stravování slabší, bylo to asi, díky tomu, že bylo málo hostů. Od pondělí se situace zlepšila a byl široký výběr, . Jídla se neopakovala a všeho bylo dost. Výběr ovoce byl slabší, moc druhů k dispozici nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Animační programy byly na výborné úrovni, bazény čisté, voda se neohřívala, ale nebyla studená. Sportovní vyžití moc nebylo, protože nebyli turisté.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla udržovaná, plážový servis fungoval, plážové osušky čisté a k dispozici do 18 hodiny. Moře teplé a průzračné. Plavčíci hlídali chování hostů a dětí.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu je zastavěno jinými hotely, dá se procházet po pláži do jiných hotelů a do hotelů se podívat. Vjezd do hotelu se opravuje a přistavují se nové budovy, areál se rozšiřuje.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolenou jsme si užili, vše jsme si vyřešili v podstatě sami, bez pomoci cestovní kanceláře

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 56
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání