Napsat recenzi

Prehliadka hotela Sunwing Waterworld Makadi *****

Recenze hotelu Grand Waterworld Makadi Hotel ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2018
Přečteno: 512x
Recenze se líbila: 269 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Sunwing Waterworld Makadi by som nazvala ,,rajom pre deti", nakoľko súčasťou jeho areálu je vlastný aquapark, ktorý pozostáva z tobogánov, vodopádov, bazénu s vlnkami a ďalších atrakcií pre deti.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytovanie je možné v štyroch typoch izieb s tým, že novinkou je, že od júna bude hotel predajný len pre klientov v zložení 2+1 a teda 2 ľudí už nebude možné v tomto hoteli ubytovať.

Typy izieb, ktoré sú v ponuke:

- Junior suite: ide o priestoro väčšie izby. Čo sa týka dispozície majú spálňovú časť a opticky oddelenú obývaciu časť s balkónom alebo terasou.

- Grand suite (Royal suite): vybavením sú podobné ako Junior suite len sú troška väčsie a miestnosti majú oddelené spojovacími dverami.

-Hapy baby suite - tie sú určené pre rodiny s malými deťmi. Vybavená detskou postielkou, detskou stoličkou a nočníkom.

- Rodinné suite: vybavenie majú ako v izbách typu Junior suite avšak spálňová a obývacia časť je predelená dverami.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Klienti majú možnosť stravovania vo viacerých reštauráciách, baroch ako aj na pláži. Čo sa týka stravy tú som nemala možnosť ochutnať, avšak myslím, že podobne ako v sesterských hoteloch si majú klienti z čoho vyberať.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel má vhodné podmienky na realizáciu dovolenky počas celého roka, nakoľko má k dispozícií aj vyhrievaný bazén.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Hotel leží priamo na piesočnatej pláži. Pláž je veľmi pekná s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre malé deti a neplavcov. Klienti majú práve na tomto mieste výborné podmienky na šnorchlovanie, potápanie nakoľko sa tu nachádzajú krásne koralové útesy.Niekoľko koralov sa nachádza aj blízko pláže, čo poskytuje skvelú možnosť pozorovať prekrásne rybičky avšak pri vstupe do vody je potrebná obuv.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Rozľahlý hotelový areál je nádherný, v celom areáli nenájdete ani kúsok neupravenej plochy. Takisto aj okolie medzi susednými sesterskými hotelmi siete Red Sea Hotels je veľmi udržiavané.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi, nakoľko má hotel vlastný aquapark a vstup do mora je pozvoľný, takže taktiež ideálny aj pre deti, či neplavcov.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání