Napsat recenzi

sunrise royal makadi v detailech

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 1 099x
Recenze se líbila: 315 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se velký hotelový areál, člověk se hodně nachodí a zpočátku jsme trochu bloudili, ale pak jsme si zvykli. Celkově je areál hotelu moc pěkný, hezky udržovaný, perfektně uklizený. Velký obdiv patří místním zahradníkům a údržbářům, kteří se starají o veřejné prostory. Celkově personál tohoto hotelu je velmi přátelský a snaží se splnit každé přání. Bohužel nyní, bez ruských klientů začal hotel ubytovávat klienty arabské. Jejich chování je totálně katastrofální. Dělají nepořádek, jsou hluční a arogantní k zaměstnancům hotelu. Tento hotel jsme vybrali zejména kvůli bohaté zábavě a chtěli jsme si užívat večery na diskotékách, ale mezi těmito hosty, kteří byli zejména v nočních hodinách ve značné přesile, jsme se cítili velmi špatně a utlačovaně a večery jsme raději trávili na pokoji. Dovolená nebyla špatná, ale to hlavně díky skvělému personálu a krásnému moři. Nicméně jsme opravdu znechucení chováním arabské klientely, díky které jsme byli velmi omezovaní ve využívání všech služeb, které zahrnuje program Ultra All-inclusive. Když jsme si stěžovali u ředitele hotelu, tak nám bylo sděleno, že jejich chování je normální, a že jestli se nám nelíbí způsob jejich stravování, tak ať chodíme na jídlo do Mexické restaurace. Do tohoto hotelu bychom se velmi rádi vrátili, cestovní operátoři nám nabídněte velmi drahý

ale až se změní složení klientely tohoto hotelu. drahý exkurz ale na této webové stránce optimalguide.com našli jsme nejlepší cenu , nejlepší služba jen piš Napište zprávu whatsapp +201060885517 . platba při příjezdu autobus. silně doporučeno

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje jsou prostorné, standardně vybavené. Úklid perfektní. Ručníky byly měněné každý den, lednička doplňovaná balenou vodou denně a jednou týdně nealkoholickými nápoji.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava byla dobrá, velký výběr, nicméně se neustále opakuje, ale to je v rámci All inclusive normální. Velmi milí a ochotní číšníci, kteří si dokonce pamatovali, jaké nápoje si dáváme a donesli nám je až na stůl. Bohužel hotel je v současné době zaplněný arabskou klientelou a jejich stravovací návyky a způsoby stolování jsou mírně řečeno nechutné. Odhazují odpadky po jídelně a všude je po nich velký nepořádek. Jejich děti lezou v botech po stolech, anebo se válí pod stolem. Nicméně personál se snaží velmi rychle tento nepořádek uklidit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Animační show jsou perfektní, animační tým je profesionální. Zábava vedená animátory je bezkonkurenční. Opravdu si zaslouží velkou pochvalu. Bohužel jsme moc často neviděli české animátory. Během dne spousta sportovních aktivit a večerní animační show skvělé. Velmi nás mrzelo, že zejména večerní show jsou opět narušovány arabskými hosty, kteří jsou hluční, kradou židle od stolů, animační show jsou jejich projevy neustále narušovány, jelikož pořád všude pobíhají a vyrušují. V případě, že je člověk napomene, aby se uklidnili nebo jim řekne, aby nepředbíhali, tak začínají být i agresivní zejména vůči ženám.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

láž hotelu je velmi pěkná a moře čisté. Personál na pláži opět na jedničku, velmi milá obsluha u ručníků a fajn plavčíci. Bohužel opět arabská klientela, dělá na pláži velký nepořádek, odhazují odpadky na pláži a v moři, berou si ručníky, které jsou již na lehátkách. Opět velká pochvala patří zaměstnancům na pláži, kteří se velmi snaží tento nepořádek uklidit a snaží se těmto hostům vysvětlit, jak se mají slušně chovat a že kelímky od zmrzliny opravdu do moře nepatří, nicméně oni toto zřejmě nechápou! Bazény jsou pěkné, ale okupované arabskými hosty, kteří se chovají opět neslušně. Zejména dětské bazény, kde jsou evropské děti v menšině a arabské děti se k nim chovají hrubě. V barech, které se nacházejí v bazénech lezou jejich děti v botech, pokřikují a doslova rozkazují barmanům. Toto se opravdu do 5* hotelu nehodí. Cítíme jako velkou diskriminaci, že my nemůžeme jít do bazénu v tričku, ikdyž máme spálenou kůži od sluníčka, ale arabská klientela může chodit do bazénů nejen v tričkách, ale i v kraťasech a botech a jejich ženy zahalené.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

žádné nákupy

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

velmi dobře

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání