Napsat recenzi

Pobyt s rodinou začátkem listopadu 2019

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 941x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi nepříjemný dojem. Kdo obtížně snáší pobyt v ruské komunitě, která v hotelu převládá, pak doporučuji obrátit se jinam. Jsou v Egyptě k dispozici hotely, které akceptují pouze turisty z EU a po těch se poohlédněte. Tady si připadáte jako v Rusku, personál automaticky bere všechny turisty jako Rusy. Jejich chování, způsob stolování a manipulace s jídlem v restauraci je něco, co by zasluhovalo samostatnou reportáž. Jídla bylo dost,ale kvalitou spíše průměrné, ryby a mořské plody nebyly kvalitní vůbec. Naprosto hrozná byla kvalita kávy. Nepochopili jsme, proč bary nejsou vybavené kvalitními kávovary. Syn s rodinou byl ubytován v pokoji, který se skládal ze dvou ložnic, do jedné se vcházelo přímo z chodby- byla bez okna, spící rušil hluk z chodby. Koupelna byla umístěná mezi oběma ložnicemi ve spojovací chodbičce a byla rovněž bez okna, jak ložnici, tak koupelnu nešlo vyvětrat.V recepci nebyli ochotni pokoj vyměnit, prý byl celý rezort obsazený. Nabídli jeden dvoulůžkový pokoj, kam chtěli umístit jedno další lůžko pro 12 letou vnučku a menší 10 letá měla podle recepce spát mezi rodiči na manželské posteli. Když čtu některé recenze na tento hotel, tak mám dojem, že jsme byli někde úplně jinde a to nejsme přehnaně nároční, jenom očekáváme za dovolenou, která pro 6 osob nebyla laciná určitou kvalitu služeb.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj pro 2 osoby byl poměrně malý, ale stačil. S úklidem jsme byli spokojeni. Pokoj pro synovu rodinu byl ale katastrofální na 4* hotel

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Číšníci byli ochotní, s recepcí to bylo horší

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Nejlepší na dovolené bylo moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Zahrada byla vzorně udržovaná

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Průměr

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 66
z 80 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání