Napsat recenzi

Stella Di Mare Gardens Resort & Spa

Recenze hotelu Stella Di Mare Gardens Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 532x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 1
  • standardní dvoulůžkový pokoj standardní dvoulůžkový pokoj
  • standardní pokoj standardní pokoj
  • v koupelně je sprcha i vana v koupelně je sprcha i vana
  • koupelna s vysoušečem vlasů koupelna s vysoušečem vlasů
  • v koupelně je záchod i bidet v koupelně je záchod i bidet
  • trezor na pokoji trezor na pokoji
  • balkon na pokoji balkon na pokoji
  • výhled z balkonu. Hotel tvoří dvoupatrové budovy. výhled z balkonu. Hotel tvoří dvoupatrové budovy.
  • první menší bazén první menší bazén
  • jídlena jídlena
  • výběr jídla formou bufetu výběr jídla formou bufetu
  • lobby a recepce lobby a recepce
  • pohovky v lobby a na recepci hotelu pohovky v lobby a na recepci hotelu
  • pláž pláž
  • pohled na molo pohled na molo

Patří do komplexu dvou hotelů- Stella Di Mare Gardens Resort a Stella Di Mare Beach. Hotel na první pohled vypadá moc hezky, ale je spíše udržovaný.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje byly vždy čistě uklizené. Vybavení pokojů bylo poněkud starší. Mi to až tak nevadilo, protože je pro mě důležitější čistota a pohodlná postel. Na pokoji je ovladatelná klimatizace, lednička a TV. Každý pokoj má terasu nebo balkon, kde je stoleček a židličky. Co mě překvapilo, byla velikost koupelny, která byla poměrně velká. V koupelně byla sprcha i vana.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Výběr jídla byl dostatečný. I když v létě je asi větší výběr ovoce. Jídelna byla dost velká a dalo se najíst i na terase. Každý večer má hotel tématickou večeři. U oběda a večeře byl vždy problém se skleničkami, kdy jich byl nedostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel má 3 bazény, z toho 1 v zimě vyhřívaný. V jednom bazénu je skluzavka a bar. Osušky jsou oproti kartě, kterou dostanete na recepci. Hotel má své Spa centrum, fitness a diskotéku. Každý večer se konají animační programy pro dospělé, vždy je nějaká show. Přes den se animátoři starají o děti. Personál hotelu byl milý, vstřícný.a na všechny se usmívali. Wifi je pouze na recepci, nicméně moc dobře nefunguje, často signál vypadával.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž je vzdálená od hotelu asi 1 km. Každou hodinu na ni jezdí minibus. I když hotel není u pláže, tak můžete lehátka a slunečníky využívat zdarma. Pláž je široká s hrubým pískem. Určitě doporučuji boty do vody. Pláž má dlouhé molo. Na mole se dají půjčit i ploutve a šnorchl. Vstup do moře je přes korály. Na pláži je možnost za poplatek využít vodní sporty.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel je asi 30 minut od města Hurghady, kde můžete dojet taxíkem nebo minibusem. Můžete navštívit obchody a restaurace druhého hotelu Stella Di Mare Beach, kde je větší výběr nákupních možností než v hotelu Gardens.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Kdo nehledá luxus, ale vystačí si s obyčejným hotelem, tak určitě mohu doporučit. Hotel je udržovaný, čistý a personál je milý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MR: verbir cestovky - 6. 12. 2018 14:42

paneboze Jela jste rychlikem kolem se skupinou stejne postizenych, nepiste Sem ,nevite ani nic o stravovani nebot vas hnali dale! take obcas jedu vlakem kolem Ceske trebove ale neposilam tam lidi kdyz vim velke nic ! Tyhle podprumerne lidi by stacilo zavrit na YouTube a ne je poslat do hotelu v Egypte reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání