Napsat recenzi

pobyt Stella di Mare

Recenze hotelu Stella Di Mare Gardens Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 120x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná odpočinková dovolená v příjemném prostředí

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel v orientálním stylu, tmavé dřevo, kovové lustry, spousta prostoru. Dvoupatrové pavilony v nádherné, pečlivě udržované zahradě, příjemně, vkusně zařízené pokoje s prostorným balkonem, pohodlné široké postele, dostatek úložných prostor, trezor, TV varná konvice, lednička. Jakoukoliv poruchu okamžitě řeší - rozbitá klika u koupelnových dveří opravena během úklidu pokoje.

V areálu i nákupní centrum se spoustou obchůdků se suvenýry, drogerií, šátky, kabelkami, tričky, kořením atd. Ve všech se samozřejmě musí smlouvat... V areálu i potápěčské centrum a lázně .

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

pestrý výběr, v hlavní restauraci vždy drůbež, hovězí a ryby k obědu i večeři v různých úpravách a bohatém výběru- dušené, smažené, grilovaná masa, vegetariánská jídla, brambory, rýže a těstoviny , několik místních jídel,palačinky, lívance... Večeře vždy nějak tematicky zaměřené, spousta čerstvého ovoce a zeleniny, obrovský výběr pečiva , mistrovsky provedené minizákusky. Vše chuťově velmi dobré, každý si vybere. Slušné pivo, bílé a růžové víno (mohlo by být chladnější), horší červené, celý den k dispozici nápoje- voda, Fanta, Cola, Sprite ,různé alko i nealko koktejly- na pláži i na terase u jídelny nebo v lobby baru. Snack restaurace na pláži - saláty, pizza, těstoviny - nevyužívala jsem

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál všude velice milý, ochotný, přátelský, všude velice čisto, bezchybný úklid pokojů.

Každý večer disco pro děti, nějaký kulturní program , živá hudba.U bazénů spousta lehátek, voda chladnější než v moři, jeden bazén vyhřívaný (28 st.C) s barem (hojně navstěvovaný)

Free WIFI pouze v okolí recepce. Celý den běží animační program .

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Nádherná dlouhá a čistá písečná pláž. Vstup do moře buď z pláže přes dlouhou písečnou mělčinu (maximálně po kolena za přílivu), na plavání je přístup do moře přes dlouhé molo (člověk se aspoň projde). Ideální podmínky pro šnorchlování. Šnorchlovací masku dop. koupit na místě.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Kolem hotelového rezortu je poušť, od moře malebný pohled na nízké hornaté pásmo na horizontu. Není důvod hotel opouštět.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Klid, pohoda, velice dobré jídlo, nádheré čisté moře, příjemný personál - ideální relax

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání