Napsat recenzi

velká spokojenost

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 449x
Recenze se líbila: 583 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velice hezké místo pro rodiče s dětmi

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje jsou tam v jednotlivých domkách po několika pokojích po celém resortu (nevím kolik přesně,ale viděla jsem čísla až do 37) a my měli č.10,který se nacházel hned u tobogánu.Pokoje čisté,každý den uklizeno,pokud jsme chtěli tak i nové ručníky a doplněna voda.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování vynikající!!!Takového jídla,že jsem nevěděla co dříve.Každý si musí vybrat!

Od čerstě nakrájené zeleniny,růžně namíchané nebo samostatně nakrájené k tomu plno dresinků.Výborné dortíky k obědu a večeři.Ráno snídaně opět na co si vzpomenete.Kdo má rád tak si nechá udělat vajíčka podle chuti.Ovoce,cerealie,pečivo,tmavé,světlé.Spousta sladkého pečiva a výborné smažené kobližky ,ty jsme si museli dát každý den a mini palačinky.Obědy a večeře spousta ryb a ostatního masa kromě vepřového samozřejmě .Spoustu zeleniny na různé způsoby-grilované,dušené. Extra koutek jídla pro dětičky, vždy si vybraly a vše snědly! Dále možnost si večeři zarezervovat i v restauraci asijské,italské steakové,opět není co vytknout!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál vstřícný a ochotný.Každý den ranní a odpolední aktivity.Joga,rozcvička celého těla,břišní tance,hip hop,zumba,step aerobik,vodní aerobik v bazenu nebo v moři.každý si vybere.Je tam i fitko.Velice jsem to uvítala,že jsem si mohla jít zacvičit a protáhnout tělo,doma nemám čas a ani náladu. Večer animační programy Děti od 20h mini disco a pro dospělé 21,30 vždy nějaký program.Líbil se mi každý

Ke koupáni tobogány,které fungovaly 10-12h a pak 14 - 16h,což mi přijde málo,ale holt jsme se přizpůsobili.V zimním období to stačí,protože kolem 17h už zachází sluníčko,ale v létě si myslím,že je to málo. Pro děti croco club,využívali jsme a byli jsme moc spokojeni a dětičky také!

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Na pláž to bylo kousek.K dispozici deštník a lehátka zdarma.Moře čisté,teplota byla 26C a teplota vzduchu v únoru byla 28-33 C tak akorát.Některý den foukal docela silný vítr,ale pak přišly zase teplé dny.Trochu mi vadili prodejci,ale když si dáte na deštník červený praporek,tak vás s nabídkami masáží a výletů obtěžovat nebudou. Na jednu jsem se nechala zlákat,masáž byla super,ale je třeba umět smlouvat,protože ceny nabízejí dost vysoké.tak smlouvat a smlouvat :-) Velice jsme ocenili,že jsme dostávali ručníky na koupání,na pláž,takže si sebou žádné brát nemusíte.vždy dostanete na osobu ručník,který pak odevzdáte a pak zase dostanete čistý.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

zůstavali jsme v uzavřeném resortu,nikam jsme nešli.Kousek od hotelu byl Aqua park delfíni,tak jsme byli s dětmi,hezký program.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byli jsme velice spokojeni a určitě zase někdy do Egypta a do tohoto hotelu rádi přijedeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání