Napsat recenzi

Sunrise select royal makadi resort and spa

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 3 237x
Recenze se líbila: 598 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Egypt mám procestovaný, pracuju jako delegátka(popř. animátorka). V Egyptě už pracuju asi 4 roky. V tomto hotelu jsem ubytovávala turisty, většina z nich byla spokojená. Vyřzovala sem hlavně přestěhování do jiné části resortu. Češi jsou většinou ubytování v bloku 10 , což je asi ten nejhorší. Nejlepší blok je asi 16. Ale tentokrát sem jela do hotelu taky jako turista a né jako delegát. V tomto hotelu sem nějak moc dlouho delegátku nedělala a navic to bylo před 1,5 roku a to jen na chvíli. Poslední doby sem pracovala v hotelu Utopia beach. A strašně sem si na něj zvyklá. A sunrise select r. m. b. ten všichni říkali jak je úžasný, sice sem tam pracovala ale neznalá sem ho nějak extra.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Bydlela sem v bloku 14. A byla sem spokojená. Akorát když sem dorazila na recepci, tak sem čekala 5 h na ubytování. Což už tak bývá, a reklamace nepřístupné. V pokoji tv, koupelna,wc,postel(e),balkon s peknym vyhledem.A minibar s colou, fantou, sprite, minerálka denně doplňovány zdarma. A klimatizace funkční. V tomto bloku 14 bydleli převážně němci, ale byli překvapivě slušní. A výměna loz. prádla každý den.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Formu s. stolu. Jídla bylo dost i chutné bylo. V hl. restauraci bývalo plno, ale našlo se volné místo. Jinak kromě hl. restaurace je tam i dost dobrá restaurace around the world, a tam vaří taky skvěle, a je tam míň lidí. Pak je tam ještě bar Pergola kde jsou hamburgery, hotdogy,hranolky,těstoviny což milovníci zdravé stravy neocení, ale já si tu ne. stravu někdy dám. Pak je tu ještě pool bar, a bar kam nesmějí děti plus bazén ( VIP zone), a mě to upřímně vadí, když i nemám děti tak si myslim že si mají taky užívat( muj názor). Pak tu jsou alacarte restaurace a to zadarmo. Objednáváte si ji na recepci na tabuli. Vyzkoušela sem všechny a stojí to za to něj byly:steak,mexicka,italská, ostatní usly ale třeba ta čínská to je pro mě nějaká zpatlanina. Pak ještě tu byl beach bar, lobby bar. Fakt jich tam bylo mraky baru a restaurací. A minerálka u každý restaurace a baru. Jinak pro děti dětské menu a dětské zidlicky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel má hodně vyžití. Už i ty bazény nádherný a čistý, a klouzacky nedrou sparama pry je opravovali. Jinak personal no nevim no. Furt se mnou flirtovali a bylo to dost otravny, samý nešla bys na večeři apod. Jinak sou ochotni. Jinak já arabum , muslimum neverim. Ahlavne nenechavejte na pokoji peníze oni KRADOU,mě nic neukradli ale dost lidem jo. A to oproti Utopii je to katastrofa.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moc hezké moře. A problém s lehatky nebyl takže ok. Jinak mě trochu vadili animacni porogramy na pláži, no prostě tam si neodpocinete a milion lidi zacpe plaz a ještě otravujou a volaj animation programme. Jinak je tam přístav lodí a to jako kvalitních fakt to tam vypadalo luxusně.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

No prostě poušť. Všude je to stejný ať ste v Makadi nebo Sharmu nebo v jiných strediskach furt stejný. Takže jestli přemýšlíte kam jet tak je to fuk a ze vsech stredisek je nejlepsi makadi kvuli nejhezčí pláži. A nakupni moznosti v okolí 0 procent. Možnost je max Hurghada ale to i letiště je lepsi. Prostě egypt neni timhle vyjmecny na prochazky po městě zapomeňte, nebo pokud chcete prochazku tak si zaplaťte vylet. Ale ja osobně na vylety nejsem už i tak furt jako delegátka sem v tom zaparenym busu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byla to pekna dovolená a ani bych neřekla ze tento hotel ma nedostatky a taky je to muj osobni nazor a nechci nikoho svym názorem urazit. Rada bych jako bonus napsala srovnání shotelem Utopia a pravda je ze sem si moc zvykla na utopii beach ale i tak mi prisel tento hotel lepsi. A to hlavně kvuli restaracim a moři, ale zase v utopii se nekrade coz u nekoho muže znamenat vyvarovani se před timto hotelem a ani se nedivim, kdo by chtěl tahat furt vše s sebou. Musíte mit možná pevný nervy ale já už sem na to nejak tak zvykla takže u mě normální. Jinak hotel určitě stojí za to navstivit a pokud se sem chystáte tak preju pěknou dovolenou. A ještě malej bonus: kazdou neděli je v hotelu pool a beach party tak nevahejte a přijdete.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: tak takovou delegátku bych nechtěl - 8. 3. 2015 0:52

Na to, že paní je "delegátka", to opavdu hodnocení jak řemen. Že tedy nejde raději třeba pracovat do nějakého podniku, když jí to všechno tak vadí... reagovat

Pavel: Ted tu jsme - 17. 3. 2015 13:02

No akorat tu jsme a je to parada. Máme male dítě necelých 24 mesicu a super. Perfektní služby a přístup. V žádném případe vám tady nikdo nic nenutí a nikdo neni otravny. To jako z personálu. Od bazenu přes more přes jídlo je vše perfektní. reagovat

klimcas: Re: Ted tu jsme - 11. 9. 2015 22:59

dobry den chci se zeptat na alkoholicke napoje jsou zahrnute i michane drinky? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání