Napsat recenzi

Sunrise Royal + CK *** = katastrofa

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 509x
Recenze se líbila: 622 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzpomínky na dovolenou v tomto hotelu jsou mojí noční můrou i s odstupem několika měsíců a jednání cestovní kancelářee hodnotím jako naprosto neprofesionální. Kde začít? Asi u konce. Syn se v hotelu nakazil salmonelou, 3 dny zvracel, měl průjem s krví, vyhledali jsme pomoc, poslední den strávili na klinice, 12 hodin byl na kapačce, pak byl uznán schopným letu, zhubnul za tu dobu 3 kila (normálně má 22 kilo-tak si tu kostřičku představte), po příletu ihned místní nemocnice, hospitalizace 5 dní a okamžité výtěry, ze kterých byla jasná diagnóza. Salmonela. V Egyptě jsme neabsolvovali žádný výlet, stravovali jsme se výhradně v hotelových restauracích, poslední 3 dny syn prakticky nic nejedl, na letišti stále zvracel, takže nakažení jinde než v hotelu je zkrátka vyloučeno. Postoj cestovní kanceláře je naprosto neprofesionální. Stále argumentují tím, že souvislost mezi naší dovolenou a synovou nákazou neexistuje, a že v celé Hurghadě nezaznamenali žádnou další nákazu. Zajímalo by mě, jak to vědí? A podle čeho soudí, že souvislost neexistuje, když jsme nikdo nikde nic jiného do pusy nestrčili?!!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotelový komplex je rozsáhlý a dojít od bazénů k moři nebo do jídelny je dost nekonečná procházka. Nedej bože, abyste něco zapomněli na pokoji!!! CK si bohužel nedokáže zařídit lepší časy odletů jako např. ***, takže odlet z Prahy o půlnoci a přílet nad ránem. Takže bez vyspání, bez pokojů, převlékání do plavek na chodníku a dospávání na lehátku. Tobogány bohužel puštěny jen několik málo hodin během dne. Hotel natřískaný turisty z Ruska.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování děs a běs. Hotelová restaurace naprosto poddimenzovaná, cestujeme už 16 let, ale nikde jsme nestáli frontu na vpuštění do restaurace, a to po celou dobu podávání večeří. Fakt hrůza. Výběr žalostný, všude mouchy, personál neochotný, nedostatek skleniček, příborů..... jídlo nijaké, malý výběr ....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál naprosto otrávený až nepřátelský, zvlášť u baru po slušném požádání o colu, pivo atd. mi byl odměnou pohled, který mě ještě v noci budil ze sna. Nebylo výjimkou, že pokud jsme pro pití poslali děti, přišly s nepořízenou, že pán dělá, že jim nerozumí. Kelímky otlučené, popraskané, štítila jsme se napít. Další kapitolou je dětský miniklub od Blue Stylu - Croco club. Jeho dvě animátorky byly jak leklé ryby, kluci se po zkušenostech z dřívějších dovolených strávených v miniklubu Funtazie moc těšili. Bohužel po prvním dopoledni v Croco clubu odmítli dál chodit. Pro jedenáctiletého kluka nevymysleli za celé dvě hodiny lepší zábavu než kreslení a když jsem se animátorek ptala na odpolední program ve snaze nalákat syny, aby jim dali ještě šanci, odpověděly, že ještě nevědí. Snažila jsem se tedy vyzvídat, jestli půjdou např. na pláž, nebo na tobogány (CK ***** dokonce vzala děti na "banán"), abych syny navnadila, ale to prý ne, při počtu 10 dětí by to bylo již nebezpečné. Nabídli jsme se tedy s manželem, že můžeme pomáhat s dozorem, že nám to nevadí, hlavně ať se děti dostanou do vody a vyřádí se s ostatními kamarády, ale to taky neprošlo, prý jsme na dovolené, tak ať koukáme odpočívat.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž malá, lehátka obsazená snad už od předchozího večera, slibovaný korál a šnorchlování pouze na vedlejší pláži, odkud nás ale druhý den ostraha vyhodila.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu pro nás není důležité, nemáme ve zvyku vycházet z resortu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Vzhledem k nákaze salmonelou jsme neměli zkaženou pouze dovolenou, ale i celý zbytek prázdnin. Postoj cestovní kanceláře je otřesný, svůj zamítavý postoj k mojí reklamaci doplnili dovětkem, že věří, že jsme se dovolenou užili, a že splnila svůj účel. Tak to je vrchol arogance!!! Hotel a především cestovní kancelář ***** v žádném případě nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 66
z 80 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání