Napsat recenzi

Snová dovolená

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 957x
Recenze se líbila: 635 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z okna Výhled z okna
  • Každodenní péče o zeleň Každodenní péče o zeleň
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu

Nejsem zastáncem "válecích" dovolených, jela jsem kvůli synovi a známým. Nakonec jsem si dovču skvěle užila, jela bych hned znova.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytovaní v sekci 30, což je s 29 asi to nejslabší místo. Přímo před oknama zeď, za ní hromada čehosi a jinak nic. Většinu dne hukot z jakéhosi technického zázemí za zdí. V noci klid, takže jsme víc nepotřebovali, stejně jsme byli přes den u vody.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Nedá se absolutně nic vytknout. Pokud nečekáte vepřovou s knedlíkem, nemůžete být zklamaní. Rozmanitost a množství jídla brala dech. Pozor na přecpání a stláskání všeho dohromady!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Není co vytknout. Usměvaví, většinou rozuměli česky. Porouchalo se nám otevírání dveří na kartu. Do 10 minut přišel borec v kravatě a zámek spravil. Mezitím nás jiný pikolík zásobil studeným pitím. Všechno přehledné, dostatek informací, delegáti i animátoři při ruce.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Jedním slovem - nádhera! Pláž písčitá, pozvolná pro malé děti. Kdo chtěl šnorchlovat na korálech, stačilo dojít pár metrů po pláži vpravo. Tam korály na dosah ruky, přístup zase po písku, nebála jsem se šnorchlovat se synem,v pohodě stačil. Kdo chce vidět víc, doplave si kousek do moře. Vřele doporučuji, život pod hladinou mě naprosto ohromil a dostal. Radím - nekrmte rybky! V mžiku se kolem vás vytvoří mnohopočetné hejno, slabším jedincům to nemusí být milé. A vzhledem k tomu, že jsme zahlédli i murénu...... Volné lehátko jsme vždycky našli, půjčovna ručníků funguje bez problémů (výměna za karty). Na pláži sprchy, voda čistá a tak akorát.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

No, jak to říct - pustina. Ale s tím musíte počítat - zeď okolo hotelu odděluje dva světy. Venku nic, uvnitř všechno. Byli jsme na výletě v delfináriu (skvělý zážitek), do Luxoru nás nepustili. Víc jsme okolo necourali. Taky jsme byli na celodenním výletu lodí na ostrov Giftun - nedoporučuji. Ostrov je vyprahlá placka bez kouska stínu, nechali nás tam hodinu napospas slunci. Lepší si zaplatit šnorchlování na otevřeném moři, Giftun opravdu vidět nemusíte.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pokud hledáte válecí dovolenou, kde vám všechno přistane až pod nosem v míře nebývalé - pak je to tip pro vás. Největší plus vidím ve šnorchlování na korálech, na to budu vzpomínat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání