Napsat recenzi

perfektní hotel

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 442x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

je obrovský,ale služby jsou na úrovni,žádné žebrání o bakšiš

Ubytování  průměrně (4,3/5)

ubytování neodpovídá celkovým službám,ale je to normální pokoj na přespání s LCD televizí ledničkou a terasou.My měli pavilon 26 super poloha,wifi zesilovač přímo u nás takže i na pokoji plný signál,v noci naprosté ticho,jen klimatizace je hlučná i na minimum..Odmítněte uby tování v pavilonu 10 pokud nebude v blízkosti pavilonu 11,desítka je hrozně rozlehlá a je to okolo ošklivé jako v poušti

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

neskutečné množství všeho,jezdíme každý rok k moři,ale tolik jídla pohromadě jsem nikde neviděla,navíc několik dalších vynikajících restaurací na objednávku na recepci přes LCD display v češtině.

.Všude bary s nápoji s kávovarem,pica jakou si vybere dle ingrediencí si jí sestavíte a kuchář jí upeče,hamburgry,hranolky,zmrzlina koktaily výborný je čokoládový s alkoholem nebo pro děti bez.

Vadili mi Arabští turisté,neskutečně nevychovaná verbež co se týká jídelny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

pro děti tobogány,hodně se mi líbil velký bazének pro nejmenší je asi nový již s folií uvnitř místo dlaždiček nádherně čistý s hloubkou cca 20 cm.

Bazén s barem bohužel po mě špinavý plavaly tam kusy něčeho jakoby rozmočených ubrousků-nevím,tak jsem tam nechodila

Nikdo po vás nechce žádné peníze pořád se usmívají osušku mi donesli až na lehátko upravili

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

všude spousta lehátek i u bazenu žádné rezervace v 6 ráno není potřeba,moře plné barevných rybiček jedna velká mě kousla,ale neměla zuby tak jsem se jen lekla.Moře průzračné jako v ráji.

Co mě ale vadilo přísný zákaz opalování bez podprsenky.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

nikde nic taxi je drahé a daleko do města,naštěstí paní co jsem tam potkala uměla anglicky domluvila do Hurgady jednu cestu za 60 pounds,tak to zkuste,jednou nás vzal za 70 jeden z hotelu má bílou Kiu a to už bylo s klimatizací luxusní odvoz a vzal nás i zpět za 70

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

vše perfektní,ale na mě je tam moc horko a pořád,moc nefoukalo a to bylo peklo,vítr nárazový což by nevadilo kdyby foukalo pořád.Kdo se nechce opalovat tak to asi vydrží.Moc se mi zde líbilo,ale kvůli horku už do Egypta nepojedu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání