Napsat recenzi

Pěkný resort, ale .....

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 424x
Recenze se líbila: 958 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Co se týká resortu, stravy a služeb, vše bylo super, nemám jedinou výhradu. Ovšem kdo čeká velkou prostornou pláž s nějakým větším prostorem na plavání, bude nejspíš zklamaný tak jako my. Prostor, který náleží v moři tomuto hotelu je velmi omezený, vpravo je dlouhé molo plné i větších lodí, které směřuje šikmo vlevo a z levé strany je také molo, i když menší. Prostor v moři se tedy ještě směrem k bojkám zužuje. Výhled z lehátek z pláže také není na širé moře, ale směrem do zálivu. Z tohoto důvodu bychom se už do tohoto resortu nevrátili. Dalším, i když ne tak zásadním důvodem, proč do tohoto hotelu už nejet, je velký počet ruských turistů, kteří se neumějí chovat a jsou velmi rušní. Na pláži to až tak nevadí, ale v jídelně je to velmi nepříjemné, protože je jich tam převážná většina a chovají se skutečně neurvale.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pěkné, i když pokoje menší. Ale rozhodně dostačující. Každý den pečlivě uklizeno, někdy doplněna voda v PET 0,6 l, někdy ne. Balené vody je ale v celém resortu dostatek /jídelna, bary, lednice u barů i u pláže/, takže nebyl problém cestou na pokoj si vodu vzít pro jistotu s sebou.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Výborné. Strava rozmanitá, velmi dobře připravená, vždy teplá, jídlo průběžně doplňováno, takže nikdy nebyl nedostatek ničeho. Nápoje byly u obědů a večeří roznášené, ale číšníci občas nestíhali, tak jsme využívali i bar, kde je k dispozici balená voda, víno, pivo. Zde bylo číšníků více, takže žádné fronty a čekání na nápoje. V jídelně i v barech u bazénů a na pláži byl k dispozici kávovar na všechny možné druhy káv, káva byla velmi dobrá, silná, nebyl problém kdykoliv zajít. V rámci all in je možné využít i restaurace a la carte - indická, thajská, italská atd,. a to neomezeně každý den jedenkrát. V jiných resortech obvykle 1 x za pobyt. Pro rezervaci jsou k dispozici dotykové obrazovky vedle recepce. O restaurace je velký zájem, doporučuji rezervovat ihned po příjezdu klidně i na celý pobyt. My jsme zaváhali a čekali tři dny na první návštěvu jedné z těchto restaurací.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Výborné. Úklid resortu i pláže probíhal několikrát denně, vždy bylo všude čisto. Animační program večer i přes den byl bohatý, animátoři se skutečně velmi snažili.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Viz text v úvodu. Moře čisté, teplé a průzračné. Menší korály u bojek.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Pěkná promenáda spojující hotely až k městečku Makadi.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pokud je pro Vás zásadní pěkná, prostorná pláž a chcete mít v moři nějaký prostor na plavání s výhledem na širé moře, doporučuji zvolit jiný hotel. Pokud ne, lze hotel doporučit. Dále je třeba počítat s tím, že do tohoto hotelu jezdí především rodinky s dětmi, takže na pláži i u bazénu je poměrně rušno. Je stále slyšet křik dětí a odpočinek na lehátku je takřka nemožný. Dvojicím nebo starším lidem, kteří si chtějí na dovolené především odpočinout a třeba i přes den na lehátku chvíli zdřímnout, bych tento hotel také nedoporučovala.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

maria: nemam slov - 12. 8. 2014 9:31

tak vazeni,nechapem co tu pisete o tej malej plazi a ruskych hlucnych turistoch. boli sme tam,vsetko bolo v absolutnom poriadku a pokial si pamatam,tak najvacsi rozruch robili ceski turisti.nenazranci,ktorym padalo jedlo z taniera,vecer nevedeli co by pri baroch vypili a teraz tu budu kritizovat ruskych? ste smiesni.. kupte si svoj ostrov a uzivajte si. chcela by som vas vidiet doma..v sunrise som zazila hadam najlepsiu dovolenku aku som kedy absolvovala a ked citam tieto somariny,tak sa divim ze ti ludia vobec niekam chodia. podla mna su to ludia z inkubatorov,zvyknuti na sterilny vzduch a klud na lozku..samozrejme ze to myslim obrazne,lebo biele ponozky a sandale prevladaju v tomto rezorte urcite najviac reagovat

Karlovarák: Re: nemam slov - 29. 8. 2014 22:00

Drahá Maríía, samozřejmě jediný na celém světě, kdo může mít vlastní názor a pravdu jste Vy, světově významná weltmanka a čučorietka z nějaký pr**** u Košic. Rusáci jsou hov*** a to kdekoliv a kdykoliv, jsem z K. Varů a nikdo to neví lépe. A miláčik, Slováci jsou stejný burani jako Češi, jsme bratia, ne ? reagovat

Filip: Re: nemam slov - 16. 9. 2014 14:38

Marie, Vás bych nakopal, kam by to jenom šlo...rusáků je tam mraky a to nejen tady,ale v celém Egyptě.Jejich chování je děs, všude dávají najevo,že na to mají a že my jsme jenom póvl. Snad o srovnání horší to bylo s Arabi, kterými to v hotelu jenom přetékalo.Plné stoly jídla, většinu z toho ani nesnědli. Do jídelny chodily po skupinkách jak šimpanzi, okupovali pulty a řvali jak opice. O češích tedy pomlčte, jestli je vaše inteligence alespoň taková,aby jste kritiku pochopila. reagovat

maria: Re: Re: nemam slov - 28. 1. 2015 14:02

filipko a karlovak,po case sa divam na recenzie a vidim ze som vas urazila. to som nemala v umysle,ale sami ste sa tu ukazali co ste za ludi. pre vas su ludia inej narodnosti opice,simpanzi,čučoriedky a burani..tak len tak na okraj-zijem v cesku a hanbim sa za vas vo svete skoro vsade kam vycestujem. vase repliky som nepochoila ako kritiku,ale ako par nemiestnych nadavok a urazok,takze-mate pravdu-tuto kritiku som nepochopila. ale IQ si s vami pomeriam hocikedy,aj po diskoteke v sunrise royal makadi tesne po polnoci. ale to uz by ste asi neboli schopni ani zopakovat svoje mena,pretoze na pergole vam nalievaju do 24.00 hod. pekny den reagovat

lubos: cz turisti - 4. 4. 2015 11:32

suhlasim s mariou. a tomu karlovakovi odkazujem,ze vary nie su egypt. vo varoch su kasarne,v egypte more))). chovate s ako tie opice,kritizujete ani neviete co.. hlavne ze pisete nazor. aj ked nazor obsahuje len nadavky.ale aj to je prejav vas-ceskych bratov. tak v buducnosti piste recenzie o hoteli a nie o komentujucich ludoch.lebo potom vxpadate vazne ako hlupaci reagovat

Kis: Katastrofa - 29. 8. 2016 22:53

Tohle číst je katastrofa. Pište si tyhle nechutnosti na slovensku nebo na nějakém vašem webu a neobtěžujte lidi z Karlových Varú. Nic vám to toho není, co si dá český občan na talíř, nebo vypije. Starejte se akorát o své soukmenovce. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání