Napsat recenzi

Nesplnil očekávání

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2016
Přečteno: 684x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pěkný, ale služby neodpovídají 5* . Není vhodný pro klidnou dovolenou.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování v bloku 38, pokoj pěkný, pod stolkem a židličkami chuchvalce prachu, takže s úklidem si moc prace nedávaji, po 2 dnech nám vzali malé ručniky a vrátili až po týdnu

Sprchový kout prostorný, jen dveře navrhoval asi nějaký inženýr, všechna voda ztékala po dveřích na podlahu , takže pokaždé potopa. Jinak vybavení v pořádku.

.

Na pokoji byla rychlovarná konvice,čaj,káva.. Bohužel nevím z jakého důvodu,ale po pár dnech nám ji y pokoje odnesli. Asi usoudili,že když jsme ji 3 dny nevyužili,že o ni nemáme zájem.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava v podstatě stejná jako všude jinde, jídla se opakovala.

Často nedovařená rýže, těstoviny, myslím,že takovou základni věc by mohli zvládnout.

Výborné zeleninové saláty, sladkosti..

Na snack byla pizza,burgery (hovězí,kuřecí) a hranolky... Burgery dobré, ale po třech dnech už jsem je nemohl ani vidět :D Možná mohli vymyslet i něco dalšího..

Zmrzlina vanilka, mango,jahoda,čokoláda, ne všechny příchutě vždy k dispozici...

Na večeře jsme chodili do ala carte restaurací, jidla většinou vcelku dobrá, občas přesolená, jen jste někdy dostali uplně jiné jidlo,než bylo na jídelnim lístku.

Panna cotta a creme brule opravdu vypadají jinak, ale sníst se to dalo.. Chilli con carne bez fazolí, jen maso a štáva. Nebylo to špatné,jen to prostě nebylo chilli con carne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Služby mě asi zklamaly nejvíce. Dávali Vám najevo,že bez bakšiše jste pro ně jen otravný hmyz..

V lobby baru jsme čekali i čtvrt hodiny, než se číšník obtěžoval nás obsloužit. A to jsme tam byli sami a věděl o nás. Přitelkyni pak místo mango juice přinesl rajčatovou štávu a když ho poprosila o vodu, donesl brčko ,ani se na nás přitom nepodíval. Ale když přisli angličani, a strčili mu bankovku,tak to se mohl přetrhnout. Tohle vynucování bakšiše se mi

příčí.

Obsluha v a la carte resturacích byla v pořádku, ochotní, jen občas na stole chyběl nějaký příbor atd.. Nic co by stálo za řeč. Do a la carte restauraci se objednáváte přes dotykové LCD na recepci na dva terminy 18:30 a 20:15 . Druhý termín měl být bez dětí , ale nikdo to nedodržoval ,takže klidnou ,romantickou večeří jsme si užili malokdy. Navíc byl hotel plný arabských spoluobčanů a nektěří jsou mirně řečeno nevychovaní, takže si poustěli v mobilu nahlas nějaký sportovni zápas nebo hry,

Pool bar v hlavním bazénu otevřeli až 3 dny před odjezdem, prý málo hostů,ale to mě jako platícího zákáznika jaksi nezajímá.

WC u Pergola baru zavřené po celou dobu,takže na záchody se nachodíte.

Na druhé toaletě u bazénu na zemi exkrementy. Za to hotel nemůže,jen by mohli uklízet častěji .

U tobogánu v baru měli také podávat zmrzku,ale nebylo tomu tak. Což zrovna tam ,kde je nejvíc dětí,je podivné.

Tobogány otevřené od 10:00 do 12:00 a od 14:00 do 16:00 Pro děti super zábava.

Animátoři se snažili, různé sportovní aktivity a večerní programy, dětská diskotéka atd..

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž super i když slunečníky vcelku namačkané na sebe, moře úžasné.. pár krasných korálových útesů , dalši před vedlejším hotelem.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Na hotel navazují další hotely, areály se daji procházet. Je znát výpadek turistů po lonském pádu letadla,už to tam tolik nežije.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Určitě nedoporučuji pokud chcete strávit klidnou a romantickou dovolenou. To raději vedlejši Fort Arabesque, kde jsou služby a klid o řád lepší.

Pro děti je to dobrý hotel, diky toboganům a několika bazénům.

Nevyužitý potenciál a špatné služby bohužel kazí dojem z jinak pěkného hotelu :(

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání