Napsat recenzi

komfortní hotel

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 691x
Recenze se líbila: 556 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel rozhodně doporučuji všem kdo chce stoprocentní servis a být příjemně rozmazlován. A chválím veškerý personál včetně zaměstnanců Blue style. Byla to má první dovolená v Egyptě, pouze s 5-ti letým synem a velmi ráda bych jí absolvovala znovu a doporučuji bez obav rodinám s malými dětmi, klidně i samostatně rodičům.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování v čistých pokojích v budovách rozdělených na sektory podle čísel velmi dobře značené a organizované s přihlédnutím na rozlohu resortu. Naše ubytování bylo v sektoru 28, tedy dále od recepce a moře, ale procházka zahradou byla příjemná. Výhled byl do zahrady na konci resortu. Pokoje denně uklízel velmi milý a veselý personál. Standartem byly labutě a různá zvířátka z ručníků pro pobavení dětí. Denně doplňován minibar bal.vodou. Klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

V hotelu je hlavní restaurace plus 7 restaurací ala carte v ceně all in. Což je naprostý luxus. Jídlo v hlavní restauraci je velmi chutné, výběr bohatý a mile mě překvapilo, že je stále pečlivě kontrolováno. Neustále prochází "kvalitářky", které měří teplotu jídla a kontrolují!!! Tímto u mě velmi stoupl hotel na ceně. Ostatní restuarace jsou arabská, mexická, čínská, italská atd. Je potřeba rezervace stolu dopředu zajistit v areálu recepce. Některé oblíbenější restaurace bývají často plné. Výběr z jídelních lístků i v češtině. Jídla jsou velmi dobrá, někdy více přichucena do jejich stylu kuchyně, ale výborná. Díky těmto restauracím se při all in jídlo "nepřejí". Na vlastní kůži jsem vyzkoušela oslavu narozenin v jedné z restaurací, personál donese dort ke stolu včetně stylové gratulace personálu - nezapomenutelný zážitek!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel má dostatek bazénů pro děti i dospělé, žádný problém s lehátky. U každého bazénu bar buď vodní nebo klasický s celodenní nabídkou nápojů a snacku, všude stálá výměna osušek.. Fitnesscentrum, dětské hřiště, dětský klub v češtině - výborné animátorky! Večer spousta animačním programů pro děti i dospělé. Nepotkala jsem za týden pobytu nikoho z personálu kdo by byl nepříjemný. Všichni milý, velmi vstřícní o cokoliv co si přejete se hned postarají, zábavní, vtipkují a nejsou vtíraví. Velká většina rozumí dobře česky, někteří ovládají i pár frází. Snaží se zajistit vám naprostý komfort. Velmi tímto děkuji!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je písčitá, pro děti perfektní pozvolný vstup do vody. Možnost šnorchlování, nádherný podmořský život. Žádný problém s kapacitou lehátek, všude čisto a personál neustále uklízí

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel leží víceméně v poušti, cesta z letiště je pouze pískem, s minimální zastavěností. V blízkosti je delfinárium, návšteva stojí za to je to zážitek. Podel pobřeží jsou na obě strany od hotelu další resorty, které je možné procházet.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkově je to hotel který stojí za to navštívit. Byla jsem poprvé v Egyptě, ale učaroval mi. Děkuji celkému personálu a vedení hotelu za krásně strávenou dovolenou a doporučuji ho všem náročnějším klientům, protože servis a péče je tady nadstandartní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání