Napsat recenzi

4.pobyt a zklamání :'(

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 823x
Recenze se líbila: 548 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto resortu jsme byli celá rodina již po 4. , ale tento rok jsme odjížděli opravdu rádi. Byli jsme tam od 2.7.2016 -13 dní a zažili jsme spoustu národností, ale letos tedy opravdu děsné chování zahalených občanů. Chovají se arogantně.Děti jsou nevycválaní. Bazény díky občankám v koupacích abájách jsou plné písku. (u moře se válejí v písku a nedostatečně osprchovaný oděv pak máčí v bazénu) Plaval nám kolem hlavy tampon i bobek ( děti totiž nesmějí do bazénu v bavlněném triku na to POZOR , ale v klasických nikoliv koupacích plenkách tam smějí takže krom moči ..občas toho bobku je bazén plný buničiny :'( .Personál s tím nemůže dělat nic. Jinak zaměstnanci jsou vážně super. Animátory CK jsme viděli jen jednou a nebýt animátorů jiných cestovek ani nevíme co se kde děje... Co se týká letu AIR Cairo též zklamání komfort vůbec žádný. Nikdo tam nemluví a nerozumí česky (plně Egyptská posádka) prostor maličký na nohy nemají polštářky ani deky i když my jsme měli dost teplo :( Tuto dovolenou už bych znovu neabsolvovala přesto že jsme s ní měli vždy jen výborné zkušenosti.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Tam nemohu nic vytknout ..uklízejí každý den a za nás opravdu precizně

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Spoustu zeleniny a ovoce ...klasické pudinky mňam zákusky krásné chutné Řekla bych dost jídla ,ale pro čechy málo co spolu kombinovatelné. Vždy je co si vybrat a obměnit hlady opravdu neumřete jídla je tam opravdu hoooodně.Jen se člověk v sezoně nesmí podivovat nad vztekajícími se dětmi zahalených občanů .Personál super.. vždy usměvavý úslužný a nežebrající o bakšiš.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Animátoři čeští dost pokulhávali za těmi ostatními. Vyžití tam je ale dost. Super dětské programy a disko. Bazény plné písku buničiny z pročůraných plen (nikoliv koupacích). Tobogány bezva ..pozor velmi kluzká podlaha všude kolem bazénů. Zákaz triček pokud se vám dítko spálí musí mít na sobě taková ta cyklo trika climate nesmí to být bavlna

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Škoda jen že zavírají moře stejně jako bazény...okolo 18.hod

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Resort je obrovský takže člověk se může projít i při obhlídce resortu a objevovat krásné předměty uložené jako dekorace na zelených paloučkách. Co je horší je smrad ze zalévání onoho zeleného :-( Zapáchá to jako žumpa

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Letos obrovské zklamání za celou naši rodinu (9 členů) už ne...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání