Napsat recenzi

Hotel Taj Mahal

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotelu je umístěn ve velmi pěkném místě se zátokou plnou korálů a množstvím různorodých mořských živočichů. Kdo jede za mořem a šnorchlováním je toto místo nadprůměr. Celkově ale hotel působil spíše dojmem letoviska pro místní egypťany, pro jejich víkendové rodinné pobyty. A tomu odpovídala úrověn služeb a celková čistota.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Nemohu si stěžovat. Místo hotelového pokoje, nám byl nabídnut bungalov v jejich arabském stylu s výhledem na moře, přímo nad pláží. Můj desetiletý syn vybavení a architekturu bungalovu ať už vnější či vnitřní ohodnotil : " tati my bydlíme v paláci ". Měl postel v kulaté rohové části pokoje pod kupolí. Naproti tomu se nemohu zbavit dojmu, že pokojová část hotelu byla převážně obsazena místními arabskými hosty. Proto nám byl nabídnut bungalov. A bylo to lepší cilivější, ohledupnější řešení vůči nám. Abychom se numuseli konfrontovat se jejich zvyky a kulturou.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Musím podotknout že byla dobrá, po delší odstupu průměrná. Nemohu se zbavit dojmu, že personál fungoval na 1 pouze pukud tam byly na víkend muslimské rodiny, jinak bych jejich přístup k přípravě jídla a servírování spíše laxní. Stále chybělo nádobí. Nemohl jsem si zvyknout na jejich úrověň čistoty v jídelně.

Barům na pláži stále docházel sortiment nápojů. Byl třeba doplněn až obden, pokud to vůči nám nebyl záměr ? Na jedničku fungoval pouze jeden z barů v hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Služby hotelu byly dobré, ikdyž musím přiznat, že seif nám opravili až 4 den pobytu. Úklid na pokoji zajišťoval nějaký místní tynejžr, ledabyle. Bungalov měl některé závady, které vyplývaly z jeho dlouhodobého používání. A jež místní personál nabyl s to schopen opravit spíše naopak, takže jsme si dali většinu závad dohromady radši sami. Tekoucí záchod. Zasekávají se dveře apod.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Naprosto vynikající. Jak už jsem uvedl výše. Na toto místo se sjížděli na lodích naopak hosté s ostatních resortů. Pláž malá zapněná spíše námi slovany, slováky, rusy, poláky apod. v nehojném počtu. Pro mě ideální. Málo lidí. Krajanů. Poloprázdná. Fakt klídek.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

v hotelech jsou výlety opravdu drahé, proto jsme našli online levnější výlety ( vyletyhurghada.com) Opravdu doporučuji navštívit tento web Vybereme moto safari, ostrov Giftun a navštívili jsme velké akvárium v hurghadě! děkujeme místnímu průvodci Mari za její dobrou organizaci! její facebooková stránka je facebook.com/vyletyhurghada/

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Makadi Bay je nádherné místo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání