Napsat recenzi

Hotel je na pohodu, a ruku na srdce!!!...

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 843x
Recenze se líbila: 563 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tak já mohu napsat za nas co jsme tam byli nyní od 14.6.-24.6.2014, že se nám tam líbilo a ruku na srdce, kdo by Vás živil, ubytoval a ještě letecky dopravil na 10 dní do teplíčka s nádherným mořem. Tady v Čechách asi těžko by jste za tu cenu něco našli....

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování,ano to není přepichové, ale pokud nejste frfňalové, je to v pohodě. Ano každá dlaždička nelícuje, občas je potřeba poprudit obsluhu...jak říká můj miláček dlouhej bič a malej dvůr :o), ale i tak to je v pohodě...

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Pokud nebudete, jako všichni češi užírat každý den od všeho v pohodě to zvládnete. Ráno, omelety, volská oka, sladké, zelenina, párky-nic moc,sýry, máslo, džemy, med, corn flakes, dobré polévky, Obědy, kuřeta,ryby,skopové,mleté,játra, na všechny zpúsoby, lasaně, pasta,polévky, zeleniny a výborné dorty a ovoce-o to je teda občas přetahovaná,protože opět se lidé neumí chovat a nahamtaj si co se dá i sebou na pokoj. Musím se přiznat, styděla jsem se, že jsem Čech přišlo mi to jako když je akce na kuřata v Kauflandu,, nabrat všechno ikdyž to pak vyhodíme... No nebudu se dále rozvášňovat... Večeře obdobné včetně grilování a sladkých restovaných jablíček či pusinek s džemem a kupu dortů a druhů zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

No kolikrát ani za dolar se moc nehli, alééééééé delegati peckový. Kdo jede od *******,tak věřím, že každá stížnost bude případně ihned vyřešena.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Výlety berte si od takového Jamajského prodejce jmenuje se TITO.....má mnohem vše levnější než když je to přes cestovku. Doporučuji výlet do Delfinária a výlet na bílé písky.... Není potřeba ležet jen na hlavní pláži - bývá tam dost lidí, ale po bocích je to klídek. Moře krásné, když si stoupnete čelem z hlavní pláže tak doporučuji levý břeh a spíše ta hrana směrem u otevřeného moře. Jo a ty schody k pláži byly fajn na posílení pozadí - ale jezdí tam i vláček :o)

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

v resortu good jinak smeťák....

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Když pominu menší problém s přetíženou klimatizací, sem tam chyběl trochu toaleťák, tak pohoda,..... pokud znovu do Egypta za nižší cenu tak určitě sem.....Sharm je drahý, Marsa má na prd přístupy do moře a Hurgada je vybydlená a hnusné moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: AL Nabila - 26. 6. 2014 6:28

Tak pod to se můžu podepsat, i když my jsme měli to štěstí, že i pokoj včetně klimy byl super. Klidně bych jela znovu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání