Napsat recenzi

Super, jako vždycky

Recenze hotelu Prima Life Makadi Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 10 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově fajn. Taková jistota, která má sice svoje mouchy, ale je to tam milý!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Jasne, ubytovani něco pamatuje. Ale... Nejedu tam bydlet, ale odpočinout si a nějaká ta chyba v umyvadlem, sprchaci, záchodě... To prostě odpustíš, protože jsi stejně celej den mimo třeba nefunkční trezor vyresis zamčením peněz a dokladů v kufru, že ji :)

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Za mě super. Všeho hromada. Jasný, může se zdát, že je to furt to samý. Asi jo. Když jsi prase jako my a vezmeš si každý jídlo od všeho, tak je jasný, že je to furt stejný. Ale upřímně. Kolik druhů jídla si třeba do snídaně uděláš doma? Víc jak šest druhů sýra, hromadu zeleniny, salátů, salámu, parku a vajec každej dne? Gratuluju a vezmu si tě! A když to tak doma nemáš? Tak tady je to super :) a další - hovězí, ryby, kuřecí... A že není vepřový? No tak jsi hňup a ťulpas, protože jsi v Egyptě a tady to prostě nečekej. Bary super, milý číšníci (jasně, baksis, ale jsi v Egyptě, takže ne že budeš dělat překvapeného). Za mě super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jak jsem psal, pokoje něco pamatuji, ale služby celkově fajn. Hele, ruku na srdce... Prevlikas si doma denně postel, menis ručník a tak? Ne? Super, já taky ne a je hezký, že to někdo udělá za dolar denně. Za dolar. Když máš na dovolenou, máš dolar denně na to dát to někomu jako je Ahmed. A když ti přijde, že mas málo vody v lednici, řekneš mu a on ti dá víc. Jasně že mu řekneš anglicky (nebo ruský), jinak na tebe bude koukat jak půl zadnice z křoví, usměje se a nic nedostaneš. Prostě se snaž. Na to, abys pindal v cizí zemi na to, že ti někdo nerozumí je jednoduchá věc - jed na Machač, kde to bude stejně drahý a nebude tam pohoda, protože techno...

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Ale jo, sice si privstanu, abych měl fajn místo, ale nevadí mi to. Jsem totiž na dovolený. Dospim se pak. Jinak za mě super. Bary na pláži super. Písek na pálí super. Až na strejdy, kteří si myslí, že si zaplatili jednu výplatu za dovolenou a celý jim to tam patří. Ti by měli mít vstup max na obrubník před hotel.

Ale ne. To že se na baru na pláži najite je super. Je tam pití, je tam zamrzka. Je tam fajn. Žádnej stres.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Dávám za pět hvězd, protože je to Egypt. A co cekam jinýho než špínu? No tak - přece nic. Za mě to pokaždý účel splnilo.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Super. Delagat Marko je fajn, je milej, poradi. Číšníci jsou milý, uklízeči jsou milý. Já nevim, ale když si chci dvakrát třikrát do roka v klidu hodit nohy nahoru, tak proč ne. Když pak na letišti slyším, jak jinde to bylo hrozný, lidi měli faraona (tady jsem ho nikdy za 15 let neměl.,) tak jako proč ne. Baví mě to. Jo, jak jsem psal - má to svoje mouchy, ale to má každý h*vno. A tady je to o tom, že chci mit něco, co jsem si zaplatil. A to pro mě Prima Life splňuje!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 100
z 123 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání