Napsat recenzi

Karel-3-17.5.2014 Užil jsem si dovolenou

Recenze hotelu Prima Life Makadi Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 487x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 39
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Pohled z kavárny na střeše /zataženo,po bouřce/ Pohled z kavárny na střeše /zataženo,po bouřce/
  • Pohled z kavárny na střeše do areálu hotelu Pohled z kavárny na střeše do areálu hotelu
  • Nádherné květy Nádherné květy
  • Kavárna na střeše budovy u pláže Kavárna na střeše budovy u pláže
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Oskar Oskar
  • Sluníčko zapadá nad střechou hotelu-pohled z kavárny na střeše Sluníčko zapadá nad střechou hotelu-pohled z kavárny na střeše
  • Egyptský kluci osekávají palmy po ránu Egyptský kluci osekávají palmy po ránu
  • Známí komici na pláži Známí komici na pláži
  • Uklid v kavárně na střeše Uklid v kavárně na střeše
  • Za chvíli vyleze Za chvíli vyleze
  • Jak to dokáže??? Jak to dokáže???

Byli jsme v Egyptě po druhé //a zase na 15 dní , na méně nelétáme //jelikož létáme pokaždé někam jinam,

V hotelu jsme byly tedy poprvé a překvapilo nás,že někteří // a bylo jich hodně // tam jsou už i po sedmé.Hotel se zdá malý podle ostatních ale zase je to výhoda.Byly jsme ubytovaní v předposledním ,8106 od recepce,hlavní jídelny aj..ale zase jsme to měli opravdu kousíček od pláže a moře a to nám velice vyhovovalo.Byly jsme na pláži celé dny,lehátka jsme používaly jen druhý den asi 2 hodiny a pak poslední den.jinak jsme se pohybovali celé dny ve vodě,sprcha, po pláži,oschnout ,jeden bar,kafe do porcelánových hrníčku,zmrzlina,alko,nealo a nebo naproti druhý bar točené pivo do skla. a zase do vody,kde byly korály,sice zanesené ale spousta rybiček,všech velikosťí a barev.Pláž je písčitá,pozvolný vstup,malý odliv a příliv.//vlevo je veliký hotel a dá se tam procházet po promenádě až nakonec k molu a nikdo si vás nevšimne.To samé vpravo mužete projít po promenádě přes hotely až skoro do pulky zálivu a potom po pláži až nakonec zálivu bez problému.Jsou tam další mola,přístaviště pro lodě.Tam odtud je nádherný pohled a krásné snímky východu sluníčka-Vycházelo v 04.55 hodin místního času.Všichni ještě tvrdě spali,jen nás pár,co jsme si to denně vychutnávali a bylo co.

Zažily jsme tam i bouřku ale alespoň si tělo odpočalo .

Náš hotel ale i ostatní-samá zeleň a všechno nádherně kvete,upravené.

Bazén nádherný,jenže přiletěli jsme za mořem,tak že ani vteřinu v bazénu.

Když jsme přiletěli byla teplota 39 stupňu,pak se lehce ochladilo na 36.V barech na pláži a všude jsou digitální ukazatele-datum,hodiny a teplota,tak že jsme měli přehled.

Na letišťi hned před pasovou kontrolou nás čekal tentokrát delegát //,vždy jsme na něj narazily až po celkovém odbavení,//což nás překvapilo a vše probíhalo hladce.Na hotelu to byla rychlovka i kufry jsme měli hned na pokoji.

S domluvou na hotelu nebyl žádný problém,jelikož tam byl šikovný delegát Marko Kamal,dále animátorka Ivana,potom Martina-ta měla na starosti abychom byly spokojeni a hned to řešila.potom tam byli mlada děvčata-učnice z česka na praxi za barem a točily pivo a jiné .I ostatní animátoři uměli česky a dalo se s nimi pokecat a usmát se v pohodě.

Abych nezapoměl na hotelový personál-velice vstřícní,usměvaví.

Nad poslední budovou od recepce a první od pláže byla uplně nahoře ,na střeše kavárna,dobrá káva ,alko i nealko nápoje,vodní dýmka a hlavně pod širákem,tam jsem chodil každý večer,samozřejmě večer co večer animační programy . i přes den na pláži.

Co se týče stravování-já jsem si vybral-dobré pečivo,maso hovězí,holoubata pečená, kuřecí,kruta,ryby,sýry i zelenina ale tu nemusím. jen pálivé feferonkyNakonec zákusky .dobré.

Tak že celkový dojem-spokojeni a letěl bych tam znova,doporučuji

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Na přespání vyhovující,žádný problém

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Ovoce mohl být větší výběr,jinak spokojeni

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel pěkný,udržovaný,nádherná zeleň.

Služby-okamžitě vyhověly

personál vstřícný ,usměvavý

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

pozvolná,moře křišťálové,rybyčky nádherné

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jedním slovem -nádherné

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Spokojeni

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 100
z 123 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: 7.6.-18.6.2014 poprve do Egypta - 29. 5. 2014 20:01

Prave se chystame na dovcu a letime poprve do Egypta. Jsem zvedava, mate lespi fotky nez cestovky :) Dekuji za Vaší recenci, viděla jsem i špatně a trošku mě to vyděsilo. reagovat

Jarda: Foto - 7. 8. 2014 9:10

S recenzí se plně stotožňuji, také jsme byli spokojeni. Jen ty Vaše fotografie jsou i z jiných hotelů a jejich pláží. Také jsme si je prošli. Tak aby pak někdo nehledal něco, co patří k jinému hotelu. Jinak jste to napsal moc hezky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání