Napsat recenzi

super dovolená za super cenu

Recenze hotelu Prima Life Makadi Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 1 029x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 40
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme moc spokojeni jak se službami, tak s umístěním hotelu. Mimo sezonu nás bylo cca 60 v hotelu, který má kapacitu 1000 takže jsme si to vychutnali. Pro milovníky šnorchlování nejlepší volba. Za cenu 12500 extra all inclusive předčilo naše očekávání.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoj velký, dobře situovaný v bloku 7, takže blízko k moři i do restaurací a na recepci. Každý den úklid vyměnil ručníky, umyl koupelnu, vytřel a ustlal. Vybavení pokoje je trochu starší, ale funkční. všechny pokoje s balkonem, klimatizací, lednicí, televizí (nova cinema).

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo nám moc chutnalo, ale je pravda, že po týdnu už je to pořád to samé. Na snídani velký výběr sladkého, palačinky, omelety, jogurt, 3 druhy jejich salámů, zelenina, pečivo, sýry, párky ---každý si vybere. Nebyli jsme v sezoně, takže předpokládám, že v letních měsících je výběr mnohem větší - jídlo se podává i v mnohem větších prostorách než mimo sezonu. Na oběd a večeři řýže, těstoviny, brambory, ryba, kuřecí nebo hovězí maso, vždy něco čerstvého z grilu, 2-3 místní pokrmy, spousta zákusků, z ovoce jablka, meloun, malé banány, mandarinky, fíky, hrušky, zelenina a luštěniny na salát. K pití buď postmixové nápoje, nebo cola-fanta-sprite-tonic z original petlahve, víno, pivo a míchané drinky. dobrá káva i čaj

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Veškerý personál byl milý a všímavý, nikdo si nevynucoval dýško. Dobře si každého pamatují, zdraví a usmívají se celý den. většina mluví dobře česky. Ze služeb jsme využili pouze obchody v lobby a masáže - vřele doporučuji. Jinak shuttle bus a tématické restaruace mimo sezonu zavřené, stejně tak žádné velké večerní programy se nekonaly kromě minidisco pro asi 2 děti.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž a hlvaně moře je to nej na celém hotelu. Po pláži se dá udělat příjemná procházka a je vidět, že naše pláž byla sice malá ale velmi hezká. Písečný pozvolný vstup, ryby a korály velmi blízko, ani nebylo třeba šnorchlu. Boty do vody netřeba. Osuškový servis denně na pláži, takže vlastní ručníky taky tahat nemusíte.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí je poušť. Dá se jet taxikem do Hurghady, ale to jsme nevyužili. Jinak k hotelu patří tenisové kurty, obchody v lobby a kolem hotelu, šišabar.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

celkový dojem z dovolené byl báječný. Byly jsme poprvé v Egyptě (jinak Turecko, Řecko, Chorvatsko) a báli jsme se střevních potíží, ale nic takového. Preventivně jsme si ale koupili Antinal při příjezdu u delegáta za 2 dolary. V březnu počasí fajn, ale rána a večery jsou chladnější, tak kolem 20°C, přes den 30°C. Hotel byl skoro prázdný, takže čistý, skoro žádné hlučné děti a Rusové :-) Využili jsme výlet od CK na ostrov Giftun - super a výlet lodí kolem Makadi Bay - z nabídky plážových lákačů a taky super. podrobnější info ráda poskytnu hana.krckova@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 99
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání