Napsat recenzi

Nedopdoručuji, jeďte radši jinam. Sunrise Holidays Resort v Hurgadě stokrát lepší!

Recenze hotelu Labranda Royal Makadi Resort ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2022
Přečteno: 642x
Recenze se líbila: 78 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Vánoční osvětlení měli úžasné, stejně jako výzdobu v zahradě a okolo bazénů. To je ale asi všechno. Vánoční osvětlení měli úžasné, stejně jako výzdobu v zahradě a okolo bazénů. To je ale asi všechno.

V roce 2022 jsem byla v Egyptě třikrát a to ve třech různých hotelech. Tento označuju jako nejméně dobrý. Mají neochotný a nepříjemný personál, vůbec se neusmívají, nonstop po vás chtějí peníze, na pití u večeře čekáte i půl hodiny... Fakt tohle nechcete. Jo a úplně bych zapomněla, že balkony jsou koncipovány tak, že jsou všechny v jedné linii. Takže když vyjdete na balkon v plavkách, z obou stran na vás čumí sousedi a v lepším případě pozdraví :))) Soukromí nulové.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Když si zpětně prohlédnu fotky z nabídky a pak realitu, musím se smát. Nic nevypadá jako na těch fotkách. Pokoje mají zásadní problém - neuvěřitelně tenké stěny, takže když soused usne dřív jak vy, jeho chrápání budete poslouchat celou noc. Je slyšet úplně všechno - i povídání dvou lidí přes den. My měli z jedné strany Němce a z druhé Rusáky. Nevím, co bylo horší.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Za mě absolutní KATASTROFA! Neskutečně malinký výběr, u jídla fronty nevychovaných Rusáků, oproti Hotel Sunrise Holidays Resort přímo v Hurgadě, kde denně servírovali hovězí steaky s hranolkama, krevety a kdoví co ještě, bylo tohle tristní. Celý týden jsem strávila na vařené rýži a max. kuřeti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je na pohled skutečně velký a krásný.

Pro nás byl hlavním důvodem, proč jet právě sem, anoncovaný noční život a diskotéka. Bohužel až na místě jsme zjistili, že se na drinky na diskotéce nevztahuje all inclusive, tudíž se vše platí hotově a pod čtyři dolary si nekoupíte ani vodu.

Na baru jsem zase byla svědkem toho, jak z velkého plastového kanystru přelévali bílé víno do sedmičkových lahví a ty pak vydávali za kvalitní víno, které rozlévají. Bylo to nehygienické a vyloženě nechutné! Taky jsem si chtěla dát míchaný drink, u kterého je napsané složení - bílý rum - ale místo bílého mi tam cpali tmavý. Když jsem se zeptala proč, řekli mi, že bílý bych si musela zaplatit extra. Drink s bílým rumem byl přitom normálně psaný v rámci all inclusive :))) Takových věcí tam bylo fakt milion. Všechno chtějí platit extra, neustále se dožadují dýška a to mnohdy opravdu za NIC. Prostě stojíte, přijde kluk, že chce dolar, nastaví ruku a čeká. A vy nechápete. Vy totiž po něm nic nechcete...

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Byli jsme tam přes Vánoce a bohužel měli tu smůlu, že bylo špatné počasí. Denní teploty max. 23 stupňů, zataženo a foukal šíleně studený silný vítr. Moře totálně ledové, hrůza. Taky mě mrzelo, že tam je nulový podmořský život. Oproti tomu hotelu Sunrise Holidays Resort, kde se potápíte a koukáte na ryby, tady nebylo vůbec nic. Pláž ale písčitá a hezká.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic. Jen poušť.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Jela jsem tam přes cestovní kancelář *** a měli naprosto famózního delegáta, který se o nás hezky staral.

Hotel mě zklamal velice špatnou organizací (animační programy byly ve vedlejším hotelu, kde neplatily naše all inclusive pásky, takže pro drinky jsme museli chodit půl kilometru zpátky do našeho hotelu). Taky nemáte možnost mít denně čisté osušky na pláž. Máte je na pokoji a vymění vám je pouze když máte štěstí a potkáte uklízeče na chodbě.

Naštvala mě i ta diskotéka, kam nikdo nechodí, protože se tam vše platí. A všudypřítomné nevychované Rusáky už neřeším.

Tím, že mám možnost srovnávat, protože jsem v Egyptě byla mockrát, musím konstatovat, že to nebylo v pohodě a defacto to byly vyhozené peníze. Nikdy bych se tam už nevrátila. Na druhou stranu přiznávám, že polovina dojmu z dovolené bylo počasí, které se zkrátka nepovedlo. Že budu u moře chodit v zimní bundě, to by mě totiž v životě nenapadlo...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Bm: Perfektní prispevek - 7. 1. 2023 8:43

Ano ano Zuzanko ,přesně popsané kapitola Egypt je i pro nás uzavřena . Stejně tak Turecko prostě vše je drahé a úslužnost neexistuje.Specialne po 22 pobytech s certama kde neumí vařit ,tvrdé hovězí krvavé kuře,blátivý pangas reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání