Napsat recenzi

Strašné

Recenze hotelu Albatros Makadi Bay Resort (ex Royal Pharaohs Harmony) ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 261x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Neumíte anglicky? Ne domluvíte se.

Máte rádi kuře? Dostanete ho každý den.

Chcete zkusit mořské plody? Nenajdete.

Chcete občerstvení mimo určené hodiny? Nemají

Chcete si zaplavat v moři? Nemáte kde.

Chcete dostat kožní vyrážku? Běžte do místních bazénu, kde neměří PH vody a lijou do nich v kýble h nějaký sajrajt.

Cítíte se bezpečně mezi Araby? Mezi ženami, kterým i ve vodě jdou vidět jen oči? Pak tady budete na tom správném místě.

Chcete animační program? Kromě 1h večer, kde vaše děti naučí tančit na 3 roky staré písně si musí vystačit s kelímky na pláži.

Chcete s dětmi vyzkoušet dětské hřiště ve tmě? Jde o jedi ne ny zážitek.

A jestli byste rádi nějakou hezkou večeři v dřevěné lodí na pláži, která je součástí hotelu a máte all inclusive, nachystejte si 12 dolarů za noc.

Ze se v Egyptě smlouva? Tak ve všech 4 obchodech v tomhle hotelu moc nepochoditě.

Diky bohu ze alespoň uklizec7vam za 1 dolar denně přinese nescaFe v sáčku a rychlovarnou konvici.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ne

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Ne

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Ne

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Ne

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Ne

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Hruza

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martina: m.kopcna@email.cz - 19. 8. 2017 11:23

- domluvíte se rusky, německy, ale v základech i česky - kuře, ale i ryby, hovězí, mleté atd. atd. - mořské plody? proč, že jste u moře? Egypt "nerybaří" (jednou za týden jsou "plody" podávány tématicky, ale za 12doláčů, all neznamená vše) - to vám nestačí, že se lze napojit a najíst od 7 - 01,00 hod. - vždyť ten resort je u moře, samozřejmě že lze plavat, dokonce šnorchlovat jde, jen si dojít cca 80m - no, tak my jsme nic, ani vyrážku nechytili - tj. divné, že v arabské zemi žijí arabové a arabky a neoblékají si kordulku a nehrají na cimbál - vy chcete smlouvat v hotelových obchodech, resort není Egypt - no, za bakšiš? konvice, kafe, čaj, voda byl standart, jo oni zapomněli doplnit a vy jste si neuměli řící - jak tu psal pán...neznalost a sláma z bot reagovat

Martina: Re: m.kopcna@email.cz - 19. 8. 2017 16:39

Dobrý den. Někodmu stačí za hodně peněz málo muziky. Veřte nebo ne, my jsme byli za ty samé peníze v Egyptě v Hurghadě, v Maroku i na Kapverdských Ostrovech. Vím, co znamená ubytování ve 4hvězdičkovém hotelu. Mám vystudovaný management cestovního ruchu, takže vím, co bych měla dostat. Každý máme jiný názor a tyto stránky jsou od toho, abychom se o ně podělili. Děkuji proto i za Váš komentář. Já bych prostě do tohoto hotelu po mojí zkušenosti nejela. Jsem asi náročnější klient. reagovat

Martina: Oh, ty svatá prostoto - 19. 8. 2017 20:05

Nevím proč jste recenzovali pod mým jménem (druhá recenze), ale dle recenze je vidět úroveň škol a zkušenost. Ale O.K. váš názor. Jako příklad vaší nevzdělanosti: Reagoval jsem na příspěvek - recenzi - , ale pokud i vám se vzděláním v cestovním ruchu je divné, že v arabské zemi žijí arabové, a že všichni v Egyptě nemluví česky, no comment. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání