Napsat recenzi

Co "klient/turista" to názor, nároky, očekávaní, neznalost/znalost, ale i hloupost a čouhání slámy z bot.

Recenze hotelu Albatros Makadi Bay Resort (ex Royal Pharaohs Harmony) ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 337x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 2

Jó, výborná dovolená, jak pro "válečku" u moře, tak spojení s výlety. V době, naší dovolené hotel nebyl plný (ale to nikde) byli hosté v poměru 70% domorodci/arabové a 30% Češi, Rusové, Poláci...Kdo nedokáže "zkousnout" "zvykové chování" místních a fakt, že oni jsou tu doma a též chtějí od Nilu přijet "zarelaxovat", tak do tohoto a jiných hotelů/resortů nejezděte. Oni se nebudou doma přizpůsobovat Evropanům. Spíše jsme se občas styděli za chování našich českých spoluobčanů. Egypt nerovná se resort.

Ubytování  průměrně (3/5)

Denně a kvalitně uklízí a mění ručníky, no dobře z ručníků vám nesloží žirafu, pokud nedáváte bakšiš. I bez bakšiše jsme měli pokoj v 1.p v první řadě u moře, včetně výhledu na moře (to, není za bakšiš, ale podle cestovky). Tu ruku pro ten bakšiš jsme je naučili my Evropané (resorty, hotely, památky...), opět jak jsem četl na recenzi, že jsou na bakšišech závislí není pravdou pokud jsou zaměstnanci státu a zaměstnanci třeba v turismu/hotelnictví, mají plat s kterým vyžijí a ještě uživí rodiny ve vnitrozemí. Bakšiš (dar) je způsob pomoci u nich především mezi sebou v chudých oblastech, ale kdo nevytáhne nohu z resortu "mezi lid" neposoudí.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Hodnotit stravu je těžké, každý kmán jiný...krám, ale stravovat se můžete ve třech "jídelnách/restauracích", dle vašeho uvážení...nabídky jsou více méně stejné, v té největší jídelně je to ho na výběr více, a více místního "arabského", neb tam chodí hlavně domorodci od Nilu. Jak jsem v recenzi četl, že vás nepustí do tzv. jejich jídelny není pravda, my jsme je střídali. Pokud jsme chtěli "nasát atmosféru arabského stolování" a občasný větší sortiment jejich specifických jídel šli jsem do té "arabské jídelny".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Ochotný, pokud se vyskytne problém...řeší a vyřeší, ano, jak je zvykem "natahují" ruku pro bakšiš, ale i bez bakšiše vše bez řečí vyřídí.,

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Tak, jak uvádí CK(resort)...odliv, přístup po molu, laguna nebo v levé části pláže přístup do moře tzv.na přímo. Tak to prostě stvořila příroda a člověk dopomohl.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

viz obrázky na webech odpovídají, mimo resort, písek, kameny, hory, poušť...

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Tak, jak uvádí CK, pokud někdo chce více (co je to více? pro každého něco jiného), tak je třeba vybírat od 16 tisíc výše. Tkž. voda teče, servisují, klimačky fungují, o okolí se starají (prostě ten resort/hotel slouží již nějaký ten pátek).

Tkž., jaké si to uděláš, takové to máš...výletů spousty i bez CK (Luxor, Hurgháda, Káhira, poušť, volné moře šnorchlování...). Po Egyptě se můžete bezpečně pohybovat sami. Když jsem zde četl nekritičtější recenze, tak se to rovná, tak jak jsem mou recenzi nazval. (krom jiného je smutné, že ti kritici díky své hlouposti nedokázali využít plný "potenciál" resortu (když už nikam nevyjeli mimo).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mb: excelentni foto - 19. 8. 2017 11:36

i reportaz ani hanzelka se Zikmundem by to nepopsali lepe ! my jsme opakovane vEgypte 3x za rok dle nabidky .Na lodich a vyletech jsou lide z Kahiry turiste a mate pravdu jak to pisete .Nemci Polaci i Cesi se z valne casti neumi chovat ,naprosti burani a nafoukanci.At si koupi AI v CZ a zerou k prasknuti od rana do noci a nadavaji a fnukaji tady my platime v lednu tyden 6500.-kc ale jezdime na dva tydny snorchlovat reagovat

Roman: Dobrá férová recenze - 19. 8. 2017 12:12

Asi není co dodat, tak řekněme kvalitní a objektivní recenzi jsem dlouho nečetl, zvláště proto, že jsem v tomto hotelu byl a též jsme s manželkou "držkovali", ale máte pravdu. V podstatě to vystihuje již nadpis recenze. Díky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání