Napsat recenzi

trochu zklamání proti roku 2013

Recenze hotelu Fort Arabesque Resort Spa & Villas **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 177x
Recenze se líbila: 806 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jela jsem znovu do tohoto hotelu po vydařené dovolené v roce 2013. Ale přístup hotelového personálu se trochu změnil, ale bohužel ne k lepšímu. Prostě jsme jenom Češi, co víc dodat.........

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Původně přidělený pokoj nebyl delší dobu zřejmě používán, s výměnou nebyl problém. Pokojští se snažili, každý den bylo uklizeno, čisté ručníky i povlečení. Ubytování odpovídá egyptskému standardu, tedy 4 hvězdičky.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava celkem pestrá, zelenina ve všech možných variacích, maso hovězí, kuřecí, krůtí,skopové. Vynikající pizza i těstoviny připravované dle přání. Oceňují nápoje v originál lahvích a pivo v plechovkách jak v jídelně tak i v barech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

V roce 2013 bylo ubytování hned po příjezdu do hotelu i s drinkem. Letos šok - na recepci dělal prostředníka člověk, který hovořil pouze anglicky. Check in přísně ve 14,00, náramky v 11,00 hodin.

Bary se otevírají od 9,00, takže není možnost se vůbec napít a vlastně nemůžete čerpat all inclusive, protože nemáte náramek.Toto se netýkalo jiných národností, dostali ubytování hned včetně přivítacího drinku. Je dobré mít plavky v tašce a odebrat se na pláž, protože čekání na recepci je úmorné.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře bezkonkurenční jak pro dobré plavce tak i pro děti a neplavce. Boty do vody nejsou nutné, korály jsou už v hloubce, kde postačí dospělý člověk. V září 2014 byla pláž přeplněná, bylo nutné ráno dávat ručníky na lehátka, jinak okolo 9,00 nebylo možné najít místo se slunečníkem. Pro Němce bylo možné rezervovat lehátka i v zadních řadách bez dalších služeb, ovšem pro Čechy vyloučeno.

To ale myslím je věc obsluhy u výměny ručníků, možná vedení hotelu o této praktice nemá tušení.

Jinak nejkrásnější pláž v Makadi. Příliv a odliv není moc znát.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jako většinou všude v Egyptě - za hotelem poušť. Je ale možné procházet celý záliv po pláži a ohodnotit koupání a pláže u jiných hotelů.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Trochu zklamání na začátku, jinak vše vynahradí krásné moře, slušný personál v jídelně i barech.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání