Napsat recenzi

Cleopatra Luxury - nic moc

Recenze hotelu Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 202x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel, pět bazénů, velmi rozsáhlý komplex budov, jedna hlavní restaurace, jedna rybí a jedna italská. Všude velmi daleko, jeden větší pool bar, jeden maličký beach bar, v pool baru k dispozici pouze pizza a obložené bagety, na jídlo se musí docházet do hlavní restaurace, která je při pobytu u mola v moři velmi daleko a pokud se půjdu na pokoj upravit, už se mi ani na jídlo nechce. Wifi nefunguje na pokojích, na recepci to chce velkou trpělivost.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Špičkově zařízené pokoje, udržovány čisté po celou dobu pobytu. Bez připomínek.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Ryby dobré, jinak kdo jde na večeři po dvacáté hodině, má smůlu, docházejí suroviny, maso a další věci a není ani snaha tyto potraviny nahradit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení a služby hotelu na dobré úrovni, personál po ránu příjemný a ochotný, v poledne to ještě šlo, kdežto večer si s sebou vezměte do tašky čistý ubrus, jinak pokud jdete na večeři později, budete jíst jako prasátka, po nějakých rusech, kteří kolem sebe dělají jen bordel. Personál absolutně nestíhal připravovat stoly pro další strávníky, dokonce se většina pracovníků tvářila, jako že je obtěžuje stůl uklidit.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře velmi mělké a to až cca 250-300 m od břehu, v době pobytu zde byl odliv, takže se pláž zvětšila do půlky velmi dlouhého mola. Pokud chce někdo šnorchlovat, nedoporučuji, jelikož korály jsou dostupné po dlouhatánském molu a když to jdete třikrát denně tam a zpět, už vás to počtvrté nebaví. Na druhou stranu jsou zde docela pěkné a dostupné korálové útesy. Čistota na pláži nic moc, nacházely se zde poházené umělé skleničky po ostatních ubytovaných.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu přístupné jen po pláži, po příjezdové komunikaci nikam nedojdete. U druhého hotelu se nachází pár obchůdků, na druhé straně u dalšího hotelu je malá promenáda.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Do tohoto hotelu už bych se nikdy nevrátila, obrázky jsou pěkné, ale skutečnost je krutá. Rozhodně bych managerům tohoto hotelu doporučila ještě minimálně dva bary alespoň na pití. Dále bych doporučila, aby si mohli nealko a pivo lidé čepovat sami, jelikož samozvaní barmani jaksi nestíhají a mají toho docela nad hlavu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání