Napsat recenzi

Krásná dovolená!

Recenze hotelu Three Corners Sunny Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 297 čtenářům
Fotografie: 23
Videa: 0
Komentáře: 0
  • dětský bazén dětský bazén
  • pohled z mola pohled z mola
  • výhled z pokoje do pouště výhled z pokoje do pouště
  • dezretíky u večeře dezretíky u večeře
  • velbloud Oskar :-) velbloud Oskar :-)
  • bar u pláže bar u pláže
  • fresh džus (za poplatek) fresh džus (za poplatek)
  • snídaně snídaně
  • velice milí kuchaři velice milí kuchaři
  • večerní program večerní program
  • vánoční program u bazénu vánoční program u bazénu
  • koupání u hotelu koupání u hotelu
  • molo u hotelu molo u hotelu
  • výhled z pokoje do zahrady a na moře výhled z pokoje do zahrady a na moře
  • snídaně snídaně
  • zákusky u večeře zákusky u večeře
  • tobogány tobogány
  • výborné dortíky výborné dortíky
  • ustláno každý den ustláno každý den
  • úžasné dorty úžasné dorty
  • na velbloudovi přímo na pláži u hotelu na velbloudovi přímo na pláži u hotelu
  • úžasná animátorka z Ukrajiny, ráno cvičila u bazénu, večer minidisko pro děti úžasná animátorka z Ukrajiny, ráno cvičila u bazénu, večer minidisko pro děti
  • večeře v ala carte restauraci večeře v ala carte restauraci

Dovolená i přes drobné nedostatky byla úžasná! Letěly jsme s 5.letou dcerkou před Vánoci za 6500 Kč pro jednu a nelitovala jsem.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hezké, prostorné pokoje. Sprchový kout starší, ale nevadilo nám. Prostorný balkon, pohodlné postele. Každý den úklid i výměna ručníků. Je dobré mít s sebou něco proti komárům, ale to je v Egyptě asi všude. Wifi pokrytí po celém areálu dobré - je limitovaný! První heslo zdarma, další za poplatek...

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

V hlavní restauraci skvělý výběr, těstoviny, saláty, několik druhů masa, palačinky, dietní strava, velký výběr pečiva, polévka... výborné dezrety, dortíčky, pudinky... pivo, víno a nealko v ceně, každý večer míchaný alko i nealko drink pro děti, velmi milí a ochotní kuchaři i číšníci. Jídlo bylo naprosto úžasné! Vyzkoušeli jsme také ala carte restauraci - menší výběr, ale hezké prostředí a jídlo dobré.

Jediný slabší byl bar na pláži, kde byly ke svačině pouze palačinky. Jinak k dispozici bar u bazénu s alkem i nealkem a fresh bar s čerstvými džusy - není v ceně!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Jeden plavecký bazén - bohužel jen tento je v zimě vyhřívaný. Pak moc hezká sestava dětského bazénu a bazénu s tobogány - nicméně zde byla voda tak ledová, že se nedalo využívat... škoda, že nevyhřívají i tyto bazény, hotel jsem vybrala právě kvůli skluzavkám, na které jsme šly za celý pobyt jen jednou, protože voda byla skutečně ledová...

Wellness centrum, vířivka, sauny, kosmetika, kadeřník... vyplatí se smlouvat - nabízí své služby i u bazénu. Několik obchůdků se suvenýry přímo v areálu hotelu, minigolfové hřiště zdarma.

Velice milý a ochotný personál. Pikolík u recepce zařídí vše - třeba i wifi zdarma :-) animátoři u bazénu skvělí, pokud se nechcete zapojovat, stačí si dátk lehátku červenou vlajku, kterou vám dají v centru s ručníky. Každý den vodní aerobic, gymnastika u bazénu, odpoledne volejbal na pláži, večer mini diskotéka pro děti a večerní program pro dospělé. Všichni milí, od uklízeče pokojů, přes animátory, číšníky, kuchaře, zahradníky až po managery hotelu - super!

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Bohužel asi největší slabinou je moře u hotelu. Voda po kolena cca 300m od břehu, navíc ostré korále, bez bot se neobejdete. Lze využít molo, v polovině jsou schůdky do vody, kde už je písek a stačí i děti nebo na konci je už i hloubka a dá se plavat. Korále u břehu bohužel zničené :-(

pláž ale čistá, udržovaná, dostatek lehátek i slunečníků. Možnost jízdy na velbloudovi. My trávily čas spíš u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je v podstatě odříznutý od světa, vedle je ještě jeden hotel a pak už nic. Z druhé strany se staví nový hotel ve stylu Flinstoenů. Z pokojů je boční výhled na moře a do pouště, kde jsou větrné elektrárny a v dáli hory - zajímavý pohled. Cca 45 min od letiště, 30 min autem do centra Hurghady.

Nádherná udržovaná zahrada - ta nemá chybu!

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

V Egyptě jsem byla po druhé a byla jsem celkově spokojená. Za cenu, kterou jsme zaplatily (kupovaly jsme 5 dní před odletem), to bylo hodně muziky za málo peněz.

Většina hostů z Belgie a Holandska, čdchů minimum, rusové žádní. Paráda!

Pokud začnou vyhřívat dětské bazény a upraví přístup do moře, rády se vrátíme do tohoto hotelu znovu! Byly jsme od CK Č***, delegát suprový, místní, ale uměl výborně česky - skvělá domluva i přes Whats upp - byly jsme na dvou výletech - lodí za delfíny a lodí s proskleným dnem u korálových útesů, nádhera!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání