Napsat recenzi

Ne úplně katastrofa, ale už nikdy

Recenze hotelu Palm Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 1 088x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Mensi plaz u hotelu Mensi plaz u hotelu
  • Mensi plaz u hotelu Mensi plaz u hotelu
  • Mensi plaz u hotelu Mensi plaz u hotelu
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj
  • Pecka fén na pokojích Pecka fén na pokojích
  • Jeden z bazénů Jeden z bazénů
  • Výhledy z několika pokojů Výhledy z několika pokojů
  • Tyhle mrchy tam plavaly Tyhle mrchy tam plavaly
  • Vetsi plaz Vetsi plaz

...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Když přiletíte v ranních hodinách, pokoj nedostanete hned. Cekali jsme asi hodinu, coz bylo asi jeste ok, jinak se prý čeká do 12.00hod. Pokoje jsou docela ok, starej nábytek, akorát teda nevím jak v jiných pokojich, ale na tom našem nebylo světlo, krom dvou lampiček u postele a jedný nad stolkem. Koupelna je dobrá, až na fén, ten vypadá jako malý telefonní sluchátko (viz foto), vlasy jsem si s nim musela foukat na 3krát a stejně se nevysušily.. ve vaně starej záves kterej se na vas behem sprchováni lepi.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Vařili dobře, ale každej den to stejný. Obedy a vecere rejze, kure, sem tam brambory, nejaky zeleninový smesi.. výber z peti salátů kazdej den stejny, vetsi vyber zeleniny. Ovoce za cely pobyt asi dvakrat meloun, jinak nic. K snídani taky to stejný, dva druhy sálamu, dva druhy sýru, vajicka, omeleta, par jogurtu a seschlý lívance..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel má sice napsanou wifi zdarma ale ani jednou za pobyt neslo se na ni pripojit, vyplati se koupit na letisti simku, prodavali ji za 5 euro 7GB. Na hotelu stojí 2GB 10 eur. Personál-všichni byli moc milí a vstřícný. To je snad jediný co tam bylo ok jinak všude hejna malých otravných much, na recepci, u bazenu, na pláži.. vletěj vám klidne snad i do nosu..

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Hotel ma jakoby dve plaze, jedna je mensi a moře u ni je katastrofa, všude meduzy, špína bordel, ježci, a hlavne nejaky dlazebni kostky vyskladaný uvnitř. Hned vedle pres betonove molo je druha vetsi plaz, kde uz je v mori pisek a more je cisty, nicmene je to jak akvarko, plno ryb a v nekterý dny se tam taky objevovalo mraky meduz a v pisku jsou zahrabani nejaci hadi, nebo jesterky, který koušou do nohou. U plaze jeden zachod damsky a jeden pansky a u bazenu dve sprchy na obe plaze a oba bazeny, ktere nejsou u sebe.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Siroko daleko nic, centrum asi 10 km..

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Do tohohle hotelu bych uz nikdy nejela :))

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání