Napsat recenzi

Můj nový druhý domov <3

Recenze hotelu Palm Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 907x
Recenze se líbila: 65 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Já za sebe jsem nadmíru spokojená . Čtu tu spoustu recenzí o nespokojenosti a nudě, ale z vlastní zkušenosti ted musím říct, že to není pravda, je to o lidech a lenosti si program s pomocí personálu hotelu spestřit. Za mě to bylo skvělý a už nyní zajišťuji navrat do Palm beach v zimě ....navštívila jsem resort na přelomu srpna září a jak návštěvníci všech možných národností tak personál byli milí lidé . Zažila a poznala jsem díky nim spoustu hezkých zážitků jak uvnitř tak mimo hotel. zúčastnila se jejich programu , soutěže miss , návštěva disco v Hurghadě..... když, člověk chce a nedrží se usmolených českých předsudků, tak si to tam opravdu užije . S laskou vzpomínám na každou minutu .

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Vybavení možná starší, ale vše čisté, úklidová služba skvělá. Jediný problém byl první den omyl s počtem postelí, který ale byl v zápětí vyřešen.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Za mě spokojenost, jídlo dobré , i fajn výběr. Jediné co nám malinko vydilo, byla neomalenost jiných návštěvníků. Ale chutově a výběrem jídel za mě super . Pokud jde o víno, mám víno ráda, ale nechutnalo mi tam, takže mi nevadilo že se podává jen u oběda a večeře, ale doporučila bych ho podávat ina ostatních barech protože jsou lidé, kteří toto trpké víno pijí rádi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Za mě byl personál úžasný. Milí a přátelší lidé plní úsměvu a zábavy, starali se o naše potřeby velice dobře . Podle toho co tu čtu, je asi pro čechy nemožné bez bakšiše cokoli zažít, já tento problém vážně neměla. Bakšiš jsemvyužívala pouze jako zasloužené spropitné ale nemusela ho nikdy použít jako úplatek abych něco dostala .Animátoři byli úžasní , stali se z nás přátele s kterými jsme zůstali rádi v kontaktu iz domova , vzali mě i do města na diskotéku, zažila jsem s nimi soutěž miss palm beach kterou jsem vyhrála :D krásné večerní programy , joga, volejbal, aqua aerobic bčřišní tance.....program měli hezký.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Chlapsi z hotelu udržovali pláž čistou, byla možnost si tu zakoupit z fruit baru který nepatřil pod rezort i spoustu frash drinků, milkšejky, zmrzliny , bylo to fajn. Moře krásné, čisté , jeli jsme i na výlet lodí a šnorchlovali a viděli krásu korálů

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Každý kdo se o egypt trochu zajímá tak ví jak hurghada celkově vypada , a kdo čekal zázrak a jednu krásu tak nemá v egyptě co dělat. právě to kouzlo že prožijete nádhernou dovolenou ikdyž vokolí je jen písek a stavby je třeba mít k egyptu láskyplný pohled. v centru jste taxíkem za chvilku :)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Já se zamilovala do Palm beach a budu se tam ráda a pravidelně vracet at už do hotelu jako takového tak i za novými přáteli, které jsem tam získala. Pro mě dovolená je víc než se nacpat jídlem k prasknutí, opít do němoty a plácnout sebou na lehátko. Pro mě je to převtělení do toho místa kde jsem. A tady jsem se cítila šťastná a to pro mě bylo nejduležitější. Děkuji za to, že jsem tohle mohla prožít . <3

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Blanka Liblinska: Komentare - 24. 6. 2023 7:52

První půlku června letošního roku jsme ztravili v tomto resortu. Byla jsem velice milé překvapená ochotou, vstřícnosti personálu. Čisto, naprosto všude, mytí po ránu i před budovou dlaždic, udržování zelené. Jídlo byl výběr pro všechny co kdo chtěl. Sladké, slané, ovoce, zelenina, zákusky, ryby, kuře zeleninová jídla,hovezi.Na cestu domů ještě připravený balíček s jídlem. Co se týká programu, ten byl večer hodinu a mohu říci, že no nenadchlo. To jediné nemohu napsat že byl super. Přes den se mi líbilo cvičení ve vodě. Také dělali jógu. Koupila jsem si úžasne masaze od plošky nohou po kořínky vlasů. Vřele doporučuji pobyt v tomto resortu. Ráda se tam vrátím. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání