Napsat recenzi

Průměrná dovolená

Recenze hotelu Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Rozbitá sprcha na hotelu Rozbitá sprcha na hotelu
  • Údajně čistý vyměněný Ručník Údajně čistý vyměněný Ručník

95% místních lidí, evropani skoro žádní, jídelna narvaná dětma, které předbíhají. Místní si berou milion talířů, všechno rozrýpou, hážou jidlo na podlahu, a to nemluvim o tom smradu.. Tady bych dovolenou už nechtěl. Výhoda je hodně bazénů, velký resort, promenáda před hotelem a velké množství výletů.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Pokoj docela v pohodě. Až na reklamace v průběhu

pobytu jako nefunkční sprcha, klimatizace se sama vypla a už nezapla, potom přestala úplně téct voda, a poslední kapka bylo, že jsme dostali špinavé ručníky na pokoj.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Pořád stejné dokola, nic moc dobrého. Nejhorší je asi řešení pitné vody, kdy dostanete ráno 2x 600ml a zbytek si musíte chodit natáčet do barelů, kde je voda cítit po chlóru. Vyřešeno koupi balené vody v obchodě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Jak už bylo v recenzích zmíněno, bez bakšiše nic moc.. spíš nic.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Moře po kotníky.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Na obou stranách docela hezká promenáda.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Hotel má sice 5 hvězdiček , ale za mě dvě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání