Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Hawaii Dreams Aqua Park Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 48x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Hamburger Hamburger
  • Vypadá to chutne
První den Vypadá to chutne První den
  • Druhy den Druhy den
  • Paradise Island Paradise Island
  • Třetí den změna. Opět kuře a ryze Třetí den změna. Opět kuře a ryze

Vratili jsme se 3.9.2023.Ubytovani bylo fajn, za 50 babek nam dali pokoj s vyhledem na resort a more.Bohuzel jsme si predem neprecetli recenze a hotel (stara cast) byla plna arabskeho obyvatelstva, jelikoz maji do pulky zari prazdniny!!Jidlo katastrofalni. Snime vse, ale po trech dnech uz vam to leze na mozek. Kazda snidane, obed i vecere, jak pres kopirak.Na veceri pokud jste nesli pred sedmou do rady, meli jste smulu na ovoce a maso.Hranolky u managera restaurace pod rukou za 3 babky. Hamburger kentus. Houska s kouskem parku.Bez kecupu, omacky, proste suche a par hranolek.My si to ale uzili i kdyz obcas hladovi, protoze jsme meli skvelou partu u bikini bazenu. Doporucuju Paradise island vylet. Za mne naprosto jedinecny zazitek

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Prijemne, ciste, kazdy den ciste rucniky, klima jela, trezor fungoval. Za cely pobyt sice tekla jen vlazna voda, ale v tom vedru je to uplne jedno

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Meli jsme all inclusive, ale posledni dva dny jsme objevili Medusa restaurant jen 10 minut od hotelu pesky za par kacek se najite dosyta.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Necekejte zadne animacni programy. Za cely tyden jen 2x mladi arabi na 20 minut poskakali v bazenu neco jako aquaaerobic. Disco prazdne. Personal ok.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

More des. Bahno, pouzite pleny a prazdne obaly od oleje povalujici se na plazi

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Obchudky supr, doporucujeme hned vpravo od hoteu Josefa, arab, ma boty a hadry. Umi trochu cesky, nebojte se smlouvat!

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Byla to nase prvni a posledni dovolena v Egypte konkretne Hurgada. Mozna dame do budoucna sanci Marsa Alam, ale za nas zklamani.

Dekujeme novym pratelum za skvele prozite dny u bazenu a v Lobby! :) bez nich by to fakt stalo uplne za velke ***.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Soňa : Recenze - 16. 9. 2023 15:11

Dobrý den všem Toto vše co je zde řečeno je jak z mé hlavy Byla jsem v Egyptě po šesté, ale horší hotel jsem nezažila máme úplně stejné dojmy vrátili jsem se 11 září reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání