Napsat recenzi

Jeden velký HNUS

Recenze hotelu Hawaii Dreams Aqua Park Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 12x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V roce 2022 byly recenze hotelu celkem ucházející, ale před odjezdem 8/23 jsem si přečetl recenze od lidí, co od tama přijelii a nestačil jsem se divit, kde jedu!!! ve všem jsem jim dal za pravdu. Když se postavíte před hotel cca 50 metrů, vše vypadá OK, ale.....

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V hotelu bylo vždy uklizeno, personál se staral, ale vše je staré a opotřebované, jak kdyby to bylo z 80tych let. Co je křivé, to je dobré. Na pokoji vše fungovalo. Na hotelu byli Češi, Slovaci a Arabi. Wiffi vypadava, nefunkční

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Furt to samé, pro bílého evropana katastrofa. Snídaně furt stejné, vaječná omeleta, vajíčka, zelenina v pořádku a dostatečné míře, palačinka. Oběd furt stejný a teď přijde bonbónek- VEČEŘE. Tam jsem si připadal jak někde v jiném světě. Na maso, které kuchaři jednotlivě přidělovali osobám na talíř fronta cca 10 minut. Jednou jsem to počítal a přede mnou bylo asi 40 arabu!!!!!!!!!!!!! Logistika hotelu nezvladnutelná. Pořád kuře a rýže a ty jejich sra.....ky. Další fronta byla na ty jejich placky plněné masem, i arabi ve frontě to někdy vzdali. Těstoviny se daly, rýže dobrá, brambory nic moc, zelenina a ovoce ucházející, dorty jsem raději nejedl. Dary moře žádné, ryby hnus. V hotelu a u bazénu bylo asi 8 barů, alko i nealko, ale dávali to jen do 1 dcl plastových kelímků, to jsem moc nepochopil, ale bylo to asi z důvodu šetření, aby arabači nedělali bordel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení staré, personál ochotný a v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Pláž písek, moře kalné, do 100 metrů voda po kolena, bazeny celkem čisté, obsluha se starala, tobogany staré a opotřebované.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Zahrada uvnitř pěkná, každý den zalívali trávnik a sekali rostliny, před hotelem bordel jako všude v Egyptě

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Na co jsem se podíval, všechno špatně. O začátku do konce. Už nikdy více slavný EGYPT.

Nechápu jak tenhle rezort může cestovka vůbec evropanům nabízet!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání