Napsat recenzi

Vlastní zkušenost

Recenze hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2022
Přečteno: 929x
Recenze se líbila: 66 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zahrady kolem hotelu zahrady kolem hotelu
  • bazény uprostřed zahrad bazény uprostřed zahrad
  • milé přivítání na pokoji milé přivítání na pokoji
  • mňam mňam
  • k pláži k pláži
  • proč si toho tolik "neberou"... proč si toho tolik "neberou"...

Dovolenou jsme kupovali na poslední chvíli, takže až večer před odletem jsme se podrobněji seznámili s recenzemi a s hrůzou očekávali do čeho jdeme

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Na hotel jsme dorazili v pozdních večerních hodinách. Personál byl ochotný a ubytováni jsme byli během půl hodiny.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Ihned po ubytování nám bylo sděleno, že se máme dostavit po 22. hod do jídelny, kde nám byla připravena pozdní večeře, poměrně bohatá.

Stravování poskytováno skutečně po celý den. Velký výběr jídel - určitě každý si zde něco vybere. Nádherné zákusky, výběr ovoce. K zamyšlení stojí velké plýtvání jídlem ze strany strávníků..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoj slušně vybavený - malá koupelna se sprchovým koutem, manželská postel, 2 křesla, TV, trezor, mini lednička i s mrazáčkem, varná konvice, pitná voda doplňovaná denně, ... - Úklid byl prováděn denně, stejně tak výměna osušek a ručníků.

Hotel již nebyl plně obsazený, proto nebyl problém se dostat na kteroukoliv vodní atrakci, animátoři se snažili zajistit zábavu pro hosty. Milé překvapení bylo pro nás, když jsme zjistili, že je mezi nimi i Češka.

Bazény udržované - čisté

Nádherně udržované zahrady kolem hotelu

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž velmi pěkně udržovaná, ale horší je vstup do moře - nutná obuv do vody - štěrkové podloží u vstupu, dále již písek.

Dostatečné množství slunečníků a lehátek. Občerstvení téměř na pláži, nápoje však podávané do malých plastových kelímků /v celém areálu/ - člověk si zajde pro pití i několikrát za sebou, ale co na to řekne naše planeta - tolik plastového odpadu

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Zklamalo mne, že jsem zde nemohla využít svůj šnorchl, moře bez korálu a krásných barevných ryb.. takže příště budu hledat hotel s mořem s možností šnorchlování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání