Napsat recenzi

Tento hotel NEDOPORUČUJI!

Recenze hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 516x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsme byli ubytovaní od 8.do 15. října 2022. V tu dobu zde bylo 98% arabské klientely, která nám celý pobyt velmi znepříjemňovala. Místní obyvatelé, kteří byli v hotelu ubytování se chovají velmi nevhodně, na vše jsou fronty, předbíhají, všude je nepořádek a neskutečné množství jídla vyhazují. Bazény jsou přeplněné lidmi, kteří se koupou kompletně zahalení. Některé bazény jsou označeny "Only bikiny" a přesto se zde koupou ženy v oblečení.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje byly relativně čisté. Celkově je hotel už starší a tomu odpovídá vybavení. Postel byla velmi proležená. Nepřiplatili jsme si výhled na moře, ale i tak nás překvapil výhled, co jsme měli - pozemek na kterém byl rozpadlý dům a mešita, která je v těsné blízkosti, takže pětkrát denně je možné slyšet velmi hlasité zpěvy a svolávání do mešity a to už od 4:00! Měli jsme zarezervované tři pokoje, protože nás jela větší skupina a dva nám dali vedle sebe a třetí úplně na jiné straně hotelu. Občas netekla voda, nebo tekla jen studená.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo otřesné. Vše chutná stejně, sůl a pepř neexistuje. Výběr je obrovský, a to jak na snídaních, obědech i večeřích, ale většina je nepoživatelná. Vysušené kuře nebo ovce. Výběr ovoce téměř nulový. Obrovský výběr zákusků, ale všechny chutnají totožně. Dokola servírují rýži, nebo případně rozvařené těstoviny. Pokud se objeví něco "poživatelného" např. smažené kuře, tak se k tomu nedostanete, protože arabská klientela vás předběhne a vše vybere. Několikrát jsme byli svědky toho, jak Egypťané vrací zpět jídlo do velkých nádob a berou si čerstvé (např. jogurt atd.). Dostat se ráno ke kávě nebo čaji, je v podstatě boj o život. Alkohol je srovnatelný s okenou, nedá se to pít. Všechny nápoje dostáváte do maličkého kelímku, skleničky neexistují. Všechny venkovní bary končí v 17.00.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál nebyl moc přátelský, vše fungovalo, až když když dostali bakšiš. Hlavně se nenechte přemluvit k návštěvě wellnes, zažijete jen špínu, hnus, nevhodné chování a studenou vířivku. Když ležíte u bazénu nebo u na pláži, každých 5 minut vás obtěžuje místní obyvatel a nutí vám různé procedury, výlety a podobně. I když odmítnete, za chvíli přijde znovu.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž a moře absolutně neodpovídají popisu. Žádný pozvolný vstup. Pláž je velmi kamenitá, jsou zde schůdky, abyste se vůbec do moře dostali. V době našeho pobytu bylo moře kalné a plné řas.

Nepočítejte s tím, že se dostanete na tobogány nebo do předních bazénů, vše je přeplněné. V klidu je možné navštívit jen zadní dva bazény a to jen někdy.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Otřesné! Naproti hotelu je jeden obchod se suvenýry a nealkoholickými nápoji. Jinak nikde nic. Všude jen poušť, odpadky, rozestavěné domy a strašný bordel!

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Už nikdy víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání