Napsat recenzi

Nejhorší dovolená ever

Recenze hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 1 288x
Recenze se líbila: 142 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jezdím každý rok 2x do zahraničí na dovolenou a tohle byla má opravdu nejhorší dovolená. Také jsem četl tyto recenze a nevěřil jim.

PS: ještě jedna maličkost, hotel se nachází na místě, kde je víceméně neustále silný vítr, takže reálně později odpoledne (16h) vám při výlezu z bazénu bude zima a to ikdyž je přes 35 stupňů. Na druhou stranu pokud se chcete vyloženě jen opálit a vadí vám mega vedro, tak je to ideální, protože vítr vás neustále ochlazuje.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Bez předchozího upozornění jsme byli ubytováni ve vedlejším hotelu, prý to tak normálně dělají. Nechápu tedy, proč CK zájezd nabízí do hlavního hotelu když už je jim předem jasné, že budeme ubytováni ve vedlejším hotelu. Za celých 10 dní tekla pouze jednou teplá voda, jinak maximálně vlažná. Z klimatizace je pravidelně cítit odpad. Úklid pokoje je spíše na oko, než že by bylo skutečně uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Hrůza. Každý den úplně to samé, všechny obědy a večeře mají vždy do puntíku stejné složení, nikdy žádná obměna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení standard, služby standard, personál je většinou v pohodě, pak se ale najdou i takový, který anglicky neumí ani štěknout - dost blbý, když se s nimi potřebujeme domluvit. Z ostatních hotelů jsem zvyklý s personálem mluvit česky a když jim to moc nejde, tak se domluvíme anglicky, tady ani prd.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

K moři sem určitě nemá smysl jezdit. Je tu velký sráz a přístup do moře je pro normálního člověka možný pouze přes schody (na celý hotel jsou tu jedny schody o tloušťce asi 2 metry). V moři jsou velké a ostré kameny, bez bot je to v podstatě nemožné. Když už se přes tohle vše přenesete, tak musíte počítat s tím, že nějaká větší hloubka je dost daleko od pláže.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Špína, bordel a smrad. Takže jako všude v Egyptě.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

V hotelu jsou v 90% místní, který se chovají jako naprostý hovada. Nerespektují žádný fronty (prostě frontu předběhnou a nezájem), jsou mega hlučný, jejich nevychovaný parchanti na vás u bazénu budou stříkat vodu a jejich rodiče se opodál budou jen smát. Dále nás také zrazilo to, že v 17h se zavírají veškeré bazény a personál vás doslova vypíská z bazénu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání