Napsat recenzi

Mirage Aqua Park & Spa *****

Recenze hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2015
Přečteno: 1 149x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel nedoporučuji všem ,kteří čekají klid a pohodu bez Rusky mluvících turistů. Tento hotel má mít nejvíce 3 hvězdy, Je velice odfláknutý , vše se rozpadá, zažil jsem rozpad zábradlí, vyplavení hotelu vodou, bez elektřiny, záložní osvětlení nemají, bez baterky nejezdit. 90% je zde ubytovaných Rusáků. Chovají se jako vždy a všude. Také to učí i děti.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nečekejte žádný luxus, vše vypadá jako když se používá již 50 let. I když je hotel nový. Záclony jsou špinavé, za úklid si řeknou o bakšiš, nebál se mi říci o 10 Dolarů. Drzost nezná hranic. Vyměňte si Eura nebo Dolary na E.Libry ve vedlejším hotelu v bankomatu. Kurz vychází na 3 Kč za E.L. Pak když budete chtít, dáte mu max 10 E.L.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo se rychle přejí, je stejné, nic co by nadchlo , kdo rád cestuje a již byl na několika kontynentech, bude zde zklamán. Chybí zde evropský kuchař, pečivo je nasládlé, když z něj udělají strouhánku a obalí řízek, je to dobrota. Koření moc nepoužívají, chuť je nevyvážená. Vše bude stačit těm co jsou zde poprvé nebo namají možnost se podívat na pořádnou dovolenou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pro děti animační programy, jsou to dobré, obsluha je místní a tak trochu pomalá, často špinavé skleničky, nemyjí je pořádně. Nutno hlídat, Pozor na led, můžete dostat průjem ani nevíte jak. Pivař zde bude doslova šílet z jejich přístupu , nalévání a teploty moku.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž je mělká, každý den se střída odliv s přílivem a to v rozdílu až 80cm. Tursti tomu říkají promenáda v plavkách. Když chcete si jít zaplavat, tak 300m do moře. Někdy i dále. Vše zase výhodné pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nikam nechodit, není možnost, je kolem jen písek a strašný nepořádek. Hned u hotelu skládka starých žárovek , co se nehodí, postupně zahrabávají do písku, hotel třídí uvnitř na různé druhy ale pak vše stejně hodí do jednoho. Také odpadky hází kde se dá, dokonce do Nilu je vyloženě ukládají. Mám i fota. Hrůza .

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Již nikdy nepojedu do Egypta, rozhodně pro ty co na to mají doporučuji Exotiku. Zde budete rozčarováni. Byl jsem na hodně místech ale tohle je něco. Raději Bulharsko než si skazit představu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání